Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanál?
Kevés időt töltötök együtt, pedig együtt éltek és munka után otthon vagytok. Te szeretnél vele néha menni, " ő lepattint"
Én pedig nem megyek, csakhogy együtt legyünk legalább egy légtérben.
Tehát azt választanád hogy lemondasz arról hogy te minőségibb időt lennél vele, de nem akar menni es hogy legyetek együtt, otthon maradsz, vagy nem mondasz le arról hogy te nem minden nap tvzve akarsz otthon lenni és elmesz, vállalva hogy kevesebbet lesztek együtt így.
Ebben az esetben a számítást választanám, ha nem tudunk alkalmazkodni.
N 32
Saját magamat választanám, és nem lennék együtt egy olyan emberrel, akivel akkor is magányos vagyok, ha egymás mellett ülünk. Egyedül menni, jól érezni magam akkor is tudok, ha szingli vagyok. Csak ebben az esetben megadom magamnak a lehetőséget, hogy találkozzak valakivel, akivel jól érzem magam, akivel kölcsönösen szeretjük egymást.
Egyszer kell lepattintani őt, de végleg. Minek alázod magad, hogy olyannak pitizel, akinek útban vagy?
Ezt hívják társas magánynak. Egyedül érzed magad, már nem társad a másik semmiben. csak veled lakik mint a megszokott bútoraid.
Ha már mindent megpróbáltatok és nem volt javulás akkor nincs értelme egy ilyen kapcsolatnak, mert ez gyakorlatilag olyan mintha egyedül lennél, csak még a másik fél problémáival is neked kell foglalkoznod. Ő meg nem tesz semmit hogy visszataláljatok egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!