Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Melyik pasit választanáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Melyik pasit választanátok a felsoroltak közül?

Figyelt kérdés

A: 30 éves informatikus, karrierista, komoly fizetéssel, ingatlanvagyonnal, látható megtakarítással, belsőre is normális, nőkkel még nem volt sok kapcsolata mert nem vonzó külsejű. Szerény férfi, csendes. Megállapodna.

B: 30-hoz közelítő vendéglátós szépfiú, rengeteg barátnője volt már, átlagos fizetése van, még nincs saját lakása, de normálisan megél. Belsőre vele sincs nagy gond, bár az elsőnél szerénytelenebb, nagyszájúbb. Állítása szerint kitombolta már magát, megállapodna.

C: Kora 30-as pali aki éppen most jön ki egy több mint 1 évtizedes nagyon komoly szenvedélybetegségből, anyagilag nullán van, tapasztalata nőkkel szinte semmi (1 barátnő eddig, az is csak pár hónapig). Belsőre vele sincs gond a , szerény férfi. Külsőre ő a legkevésbé vonzóbb az eddigiek közül, kifejezetten ronda arca van, kissé elhízott. Egyetlen előnye hogy magas. Állítása szerint megállapodna.

D: A nagymenő. 35 éves vállalkozó, akinek minden összejött. Szépfiú, pénze mint a pelyva. Azt se tudja már számon tartani hány nővel volt dolga, de elmondása alapján már szeretne megállapodni, megkomolyodott. Nagyon nagyszájú, rengeteget beszél.

Nos?

júl. 21. 16:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
66%
A természetes3en
júl. 21. 16:25
 2/31 anonim ***** válasza:
92%
Ha a megállapodna kölyköket jelent, akkor egyiket sem.
júl. 21. 16:25
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Listázás? Ez már egyszer nem jött be. :(
júl. 21. 16:26
 4/31 anonim ***** válasza:
90%
Számomra ezek közül bármelyiknél jobb választás az egyedüllét. Még mindig nem kötelező kapcsolatban lenni, kérdező, bármennyire is fáj ez neked.
júl. 21. 16:27
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább a B. Szemelyisegben (szerénytelen,nagyszájú, de amúgy normális) ő all hozzam a legközelebb. Saját lakás nem baj, hogy nincs, az a lényeg, hogy szeretne megállapodni és remélhetőleg olyan munkát találni, amiből nyugdíjba is mehet és fenn tudja tartani a családot addig, amíg otthon vagyok a gyerek(ek)kel.
 6/31 A kérdező kommentje:
Mi a probléma velük négyes?
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

A és C lúzerek lettek megírva, de aki az A-t választja, az ugye pénzéhes lesz, B és D seggfej a szemedben, de mivel szépek, aki őket választja, felszínes.

Aki nem az alkesz, fogatlan, dagadt C-t, téged, választ, annak be fogsz ugatni.

júl. 21. 16:32
 8/31 A kérdező kommentje:

Nem lettek lúzernek megírva, leírtam róluk hogy kb. milyenek. Az hogy te eleve lúzernek tekintesz egy előnytelenebb külsejű pasit az bizony valóban azt jelenti hogy felszínes vagy.

S nem tudom honnan veszed hogy a C én lennék.

júl. 21. 16:36
 9/31 anonim ***** válasza:
62%
Egyiket se. Nem vagyok rájuk szorulva.
júl. 21. 16:37
 10/31 anonim ***** válasza:
84%

"S nem tudom honnan veszed hogy a C én lennék."

Nem ez az első napom az oldalon.

Nem én látom lúzernek, te meg a haverjaid mániája, hogy aki szép, annak nagy a pofája és szar ember, aki meg ronda, az jaj, kis szerény, jólelkű niceguy.

júl. 21. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!