Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Melyik pasit választanáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Melyik pasit választanátok a felsoroltak közül?

Figyelt kérdés

A: 30 éves informatikus, karrierista, komoly fizetéssel, ingatlanvagyonnal, látható megtakarítással, belsőre is normális, nőkkel még nem volt sok kapcsolata mert nem vonzó külsejű. Szerény férfi, csendes. Megállapodna.

B: 30-hoz közelítő vendéglátós szépfiú, rengeteg barátnője volt már, átlagos fizetése van, még nincs saját lakása, de normálisan megél. Belsőre vele sincs nagy gond, bár az elsőnél szerénytelenebb, nagyszájúbb. Állítása szerint kitombolta már magát, megállapodna.

C: Kora 30-as pali aki éppen most jön ki egy több mint 1 évtizedes nagyon komoly szenvedélybetegségből, anyagilag nullán van, tapasztalata nőkkel szinte semmi (1 barátnő eddig, az is csak pár hónapig). Belsőre vele sincs gond a , szerény férfi. Külsőre ő a legkevésbé vonzóbb az eddigiek közül, kifejezetten ronda arca van, kissé elhízott. Egyetlen előnye hogy magas. Állítása szerint megállapodna.

D: A nagymenő. 35 éves vállalkozó, akinek minden összejött. Szépfiú, pénze mint a pelyva. Azt se tudja már számon tartani hány nővel volt dolga, de elmondása alapján már szeretne megállapodni, megkomolyodott. Nagyon nagyszájú, rengeteget beszél.

Nos?

júl. 21. 16:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

"S nem tudom honnan veszed hogy a C én lennék."

"16: Valóban, én vagyok a C."

Mire jó hazudni? Ezt is belevehetted volna a C-be. "Hülyének nézi az embereket."

júl. 21. 19:34
 22/31 anonim ***** válasza:
B a választásom
júl. 21. 19:58
 23/31 anonim ***** válasza:

A: attól függ, hogy mit takar az, hogy nem vonzó. Nem mindenkinek jön be ugyan az, lehet nekem pont vonzó lenne ami szerinted meg nem az. A többi része okés.

B: nem is kell tovább olvasnom a vendéglátósnál. Én is voltam az kényszerből, évekig éltem ebben. Nem működne.

C: nem, sajnálom. Kezdtem már olyannal, aki állítása szerint maga mögött hagyta a szenvedélybetegségét. Életem legnagyobb tanulsága volt, mivel teljesen tönkre mentem tőle, minden szempontból. Sajnálom, és sok sikert kívánok mindenkinek a felépüléshez, de soha nem adnék újra ilyennek esélyt.

D: fogalmam sincs, neked mit jelent a szépfiú. De nyilván értem, hogy arra akarod kihozni, hogy biztos ez kell a nőknek. Az ilyen nagydumás nagyon extrovertált pasik nem jönnek be.

júl. 21. 20:00
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Újabb kreatív kérdés, amiben akárhogy is válaszolsz, sarokba szorít a kérdező. Vagy az lesz, hogy a pénzre mész, vagy hogy külső alapján ítélsz.
júl. 21. 20:02
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
B. Van emberismerete, tud stresszes szitukat kezelni, jól kommunikál, van szexuális és párkapcsolati tapasztalata. A többi offos, nem kell sem (hozzám) idős, nagyarcú pasi, sem mulya, ronda, kuka szűz, bármennyi pénze van, a c meg az életét tegye előbb rendbe.
júl. 21. 20:20
 26/31 anonim ***** válasza:

A, ő illik hozzám a legjobban. De egyébként mindegyik megtalálhatja a hozzá illő párt, különösen, ha odafigyel a saját fejlődésére.

Örülök, hogy sikerült kijönnöd a szenvedélybetegségből, és sok sikert a továbbiakhoz. Szerintem egyébként semmi baj nincs a kérdéseddel, akkor se, ha magadról is írtál, meg akkor se, ha ezt nem akartad elsőre közölni. Erre (is) való ez az oldal. Persze torzíthatja az eredményt, ha a válaszadók rájönnek, hogy az egyik te vagy, de az nem a mi bajunk, legfeljebb a tied, ha el akartad ezt kerülni.

júl. 21. 20:30
 27/31 A kérdező kommentje:

25: "aki éppen most jön ki egy több mint 1 évtizedes nagyon komoly szenvedélybetegségből"

Lassan 1,5 éve nem ivott. Dolgozik rajta.

júl. 21. 20:50
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
#27 ez világos, ezért tisztellek is, de most jön a de: ez önmagában nem elég egy párkapcsolatra, csak az első lépés hozzá. A kommunikációdon igencsak lenne mit javítani az itteni kérdéseid alapján, ez az egyik, a másik meg, hogy anyagilag a nullán állsz. Több kiírt kérdésednél kiderült, hogy sosem dolgoztál még, a testvéred tart el, meg nem egyszer próbálkoztál idősebb, pénzes nőt keresni, aki kitart téged. Szép dolog, hogy te "megállapodnál" de az én szótáramban a megállapodás egy tartalmas, szerelmen, azonos értékrenden, vonzalmon, jó kommunikáción, hasonló személyiségen alapuló kapcsolatot jelent, nem pedig azt, hogy eltartok, etetek, ruházok egy munkaképes, életerős férfit, mindezt szexuális szolgáltatással megspékelve. Ahogy a szomszéd néni mondaná: neked kéne a kész p.csa, meleg málé, hát ez egy nőnek kösz, de nem pálya. Keress munkát, költözz el a nővéredtől, tanulj meg önállósodni, utána jöhet a csajozás.
júl. 22. 08:48
 29/31 anonim ***** válasza:

A: negatívum, hogy informatikus, általában velük 90%-ban semmi közös nincsen, se érdeklődésben, se beszédtémában. Ha valóban csendes és szerény, az pozitívum, a fizetése nem érdekel.

B: eléggé kizáró ok, hogy nagyszájú, vendéglátós és hajtja a nőket. Az ilyen nem passzol az én életvitelemhez. A fizetése és hogy van-e lakása, az ebből a szempontból engem nem érdekelne. A személyisége elég taszító.

C: Elég ellentmondásos. Azt állítja, hogy belsőleg nincs vele gond, de most jött ki egy év alatt szenvedélybetegségből. Számomra a szenvedélybetegség kizáró ok, akkor is, ha "elvileg kijött".

D: ez is egy irritáló faszi. Idegesít az, aki sokat beszél - és gondolom a semmiről. Bár más érdemlegeset sem tudtunk meg róla. Vállalkozó.. Ok, és mit?

Ezek alapján inkább egyedül maradnék, egyik mellett sem lennék boldog. Ha nagyon muszáj választani, akkor az A lehet a legnormálisabb. Vele sem jönnék össze, de mint ember, ő lehet normális.

C:

júl. 22. 12:37
 30/31 anonim ***** válasza:

E

A felsoroltak egyike se kéne semmire, nemhogy kapcsolatra. Maximum a B egy lazára.

júl. 22. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!