Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Választanád-e magad" ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Választanád-e magad" ?

Figyelt kérdés
és eldobnál 10éves kapcsolatot mert nem jó már igazán. Vagy inkább a kapcsolatot és a sok közös emléket néznéd
ma 12:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Én magamat választottam 12 év után.

Bármikor újra tenném.

A mai világ luxusa a nőknek, hogy nem kell belenyomorodni egy rossz kapcsolatba.

ma 12:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom inkább boldogan élj egyedül mint társas magányban.
ma 12:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Magadat válaszd!
ma 13:00
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Én megtanultam azt ennyi idős koromra, hogy elsősorban aki a helyzetem tud változtatni és a boldogságomnak a felelőse, az én vagyok. És az én felelősségem, ha beragadok egy fos kapcsolatba, csak mert "hát a másik azt mondja, szeret téged meg", "miért bántanád őt", "jódolgodban unatkozol", "nem kellene álmokat kergetni, örülj, hogy nem iszik és ver". A sok közös emlék az baromi jó lesz szép, nosztalgikus emléknek, viszont a jelenben a jelen énemnek kell megteremtenem a boldogságot... és ha azzal jár, hogy szakítok, akkor úgy fogok tenni.
ma 13:01
 5/14 anonim ***** válasza:
13%
Látom sok itt az egyedülálló nő, aki az is marad :D
ma 13:23
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
5: azóta van már másik párkapcsolatom, ami jelenleg tökéletes. Nem attól lesz vki örökszingli, hogy kilép egy poshadó kapcsolatból.
ma 13:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
5, és az miért baj? Ja, hogy úgy magányos maradsz, ha nem érik be veled? Szopacs.
ma 13:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is otthagytam az idiótát, pár hónapra rá megismerkedtem a férjemmel, aki tisztel, nem hazudozik és nem vadássza a nőket a badoon.

Tehát nem maradtam szingli, kedves 5-ös.

Nem kell mindent elviselni azért a kolbiért.

ma 13:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
2024 van, és azzal ijesztget, hogy egyedül maradunk. Ettől a férfiak jobban félnek, mint a nők.
ma 13:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is több mint egy évtized után hoztam meg a döntést.

A környezetem szerint egy tökéletes jövőt dobtam ki az ablakon, megkaptam, hogy a kutya is jódolgában veszett meg.

Csak azt nem tudta senki, köztük a (volt) férjem sem, hogy nekem egyszerűen elmúlt minden. Unalmas volt otthon lenni, nem érdekelt már, hogy a másiknak milyen napja volt stb.

Így leélni a további életemet, hogy már nem köt össze vele semmi?

Én boldogtalan voltam, és bármit kipróbáltunk, semmi sem változott bennem.

Az emlékek, a közös múlt, az a sok-sok minden, amin keresztül mentünk együtt mind nehezítő tényező volt a válás felhozásakor, de tudtam, hogy hosszútávon így lesz a legjobb nekem is, neki is.

Nem tartottam igényt semmire, üres kézzel költöztem el a házunkból. Férjemet nagyon megviselte a válás, a mai napig nem érti, mi történt, hiába próbáltam valami neki elmagyarázni. Új nőt sem talált azóta, de már nem is keres egy ideje.

Nagyon rossz érzés, hogy talán tönkretettem ezzel az életét.

Lehet hogy hibás döntést hoztam.

De ha benne maradtam volna, akkor én lennék boldogtalan és minden nap szomorú, mert olyan emberrel kell együtt élnem aki felé már nincsenek érzéseim.

Minden nap arra gondolok, hogy talán ez volt életem legrosszabb döntése. Ugyanakkor végiggondolva mégis úgy érzem, igenis meg kellett lépnem.

Sajnálom, amit ezzel a döntésemmel a férjemnek okoztam. De bízom benne, hogy egyszer megérti, miért jutottam erre, és remélem, hogy találni fog egy olyan nőt, aki sokkal jobb lesz, mint én, és kölcsönösen boldogok lesznek együtt.

ma 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!