Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aszexuális emberek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális emberek milyen nemű párt választanának?

Figyelt kérdés

Ti milyen biológiai neműnek születettek, és milyen neműként azonosítjátok magatokat?

Életkorral hogyan változtak ezek a dolgok?

júl. 28. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, nőnek érzem magam és hetero férfi aszex a párom.

De mi köze az aszexualításnak a többi dologhoz?

júl. 28. 14:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Mindennek van köze mindenhez. Max a mértéke változó
júl. 28. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Heteroromantikus férfi vagyok. Az voltam mindig.
júl. 28. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Nô vagyok, nőnek érzem magam. Inkább a nők érdekelnek.

Mondjuk csak azért, mert ahogy eddig tapasztaltam a férfiak elég önállótlanok, kétszínűek, másnak adják ki magukat, és nem találkoztam még olyan férfival, aki szeretné a benti macskákat.

A nők kevésbé problémásak, és sok köztük a macskás.

Még egyszer kiemelem, hogy ezek csak személyes tapasztalatok.

júl. 28. 15:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyannak érzem magam, amilyennek születtem és ellentétes nemű párt keresek.

Az aszexualitásnak semmi köze a többiekhez.

júl. 28. 16:01
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 de aszex férfit keresel vagy heterót?
júl. 28. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező elvesztel az új fogalmak rengetegeben. Azért értelmezhetetlen a kérdésed, mert csak azért mert aszexuális valaki azért még nem panszexualis. A kettő nem ugyanaz. Úgy látszik hogy a kettőt összekevered. Az aszexualos csak szexuális vonzalmat nem érez. Attól még lehet szerelmes csak férfiban vagy csak nőbe. Simán lehet hogy csak hormonális problemaja van valakinek azért nincs libidója. Attól még nem változik az orientációja.
júl. 28. 17:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#6 amilyent sikerül. De amúgy az aszex is heteró (mármint heteró romantikus).

Így is iszonyatosan nehezen találok megfelelő társat, ha még szűkítem ezt azzal, hogy legyen aszex is mellé, akkor szerintem jobb ha már most megyek a menhelyre cicákért meg kutyusért.

Tehát heteró romantikus személyt keresek, akinek a belső dolgai illenek hozzám.

Aztán utána meglátjuk, hogy a nemi részét sikerül-e megoldani vagy sem. Én nem látom értelmét annak, hogy a tökéletes páromat keressem, úgy hogy nagyon kevés olyan ember van. Szóval arra törekszem, hogy a fontos dolgokban legyen összhang, a többiben alkalmazkodunk (már ha hajlandó).

júl. 28. 20:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy aszex függetlenül a nemétől romantikus értelemben ugyan úgy lehet heteró, meleg vagy bi mint bárki más
júl. 29. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!