Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok, nok tenyleg az alapjan valasztanak part, hogy megnezik ki az a szemely aki a legjobban oda van ertuk, ki teszi meg ertuk a legtobbet?
Mind ezt azert mert tudjak, hogy egy ilyen ferfit konnyu zsarolni, befolyasolni es sakban tartani?
Elerni, hogy mindig a nonek legyen igaza..
Mindenki magából indul ki.
A kérdésed nagyon is tükrözi a benned lévő negativitást, frusztráltságot.
Nem, azt választom (választottam), akivel kölcsönösen vonzódunk a másikhoz.
Nem kéne olyan, akit könnyű kihasználni. Nem szolgát kerestem soha.
Először is, szerintem ezt a legelején nem lehet ennyire kiszűrni.
Másrészt pedig nem. Minden ember szereti, ha odafigyelnek rá, és ez nem azért van, hogy tudjam a másikat zsarolni, hanem hogy érezzem, hogy szeret.
Ha ez így lenne, nem lenne ennyi rossz kapcsolat.
Amúgy eddig azon sírtatok, hogy a lányoknak a férfias és bunkó pasik kellenek, most meg már a szubmisszívek? WTF?
Jaja, eddig az volt a rinya tárgya, hogy a nőknek csak az a férfi kell, aki semmibe veszi őket. Döntsétek már el😃
Egyébként nálam is fordítva van, a nyálas, könnyen befolyásolható, jellemtelen ember nekem akkor sem kéne, ha utánam dobnák. Pont, hogy egy határozott, domináns férfira van szükség, aki nem hever a lábaink előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!