Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért hasznosági elven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hasznosági elven választanak párt maguknak?

Figyelt kérdés

Pl. mindenben lehet rá számítani, mindent elintéz, mindent megjavít stb.

A férfiak nem haszonelvűen választanak maguknak párt, később is a kapcsolatukban sokszor elfogadják a nőt úgy ahogyan van

2021. aug. 11. 15:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Aha, amint nem latja el a no a "noi feladatait", mar repul is. Te sem gondolod ezt komolyan.
2021. aug. 11. 15:11
 2/15 anonim ***** válasza:
11%
Nem, a nőknek a 100 in 1 típusú férfi kell. Mindenek előtt extrém módon legyen férfias, a kisugárzása egy szex istenéhez hasonló legyen. Ezek után mindenhez is értsen. Ha a szexben nem jó, az nem baj, ügyeletes csicskának még jó lesz
2021. aug. 11. 15:17
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell általánosítani..vannak nők, akik így választanak párt de ez nem fedi le az egész női nemet.
2021. aug. 11. 15:18
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

A kérdező jó magasra felrúgtad azt a bizonyos vödröt...

Nem tudom , hogy ez milyen korosztály, életszakasz

Ám, egy nő meg tud vàltoztatni egy férfit , ...egy fèrfi màr kevèsvè egy nőt

2021. aug. 11. 15:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig alap volt, hogy otthon mindent én csinálok. A lakásfelújítási támogatásnál eszméltem fel, hogy hozzánk már 20 éve szakember nem tette be a lábát és nem ismerek egyet sem.

A feleségem (szerintem) eddig ezzel meg is volt elégedve. Én meg vele, mert ami női munka, azt ő végzi el tökéletesen. Valahogy, tökéletesen összesimultunk, hogy ki, mit csinál és mire lehet számítani a másikban. Soha nem néztük a másikban azt, hogy képes-e vagy lehet-e rá számítani valamiven, mert tudtuk azt, hogy mit várhatunk el. Olyant soha nem kértünk a másiktól, ami kivitelezhetetlen vagy képtelen megcsinálni. Ehhez kell ismerni a másikat!

2021. aug. 11. 15:19
 6/15 anonim ***** válasza:
34%

Amikor egy srácnak nalam a kezében maradt a kilincs es röhögött idiotán, aztán még idiotábban szerencsétlenkedett vele, es bejelentette hogy kudarcot vallott, nem tudja megcsinálni és én szereltem vissza a kilincset, (csavarozás csak), akkor en ugy már nem is láttam benne férfit, csak egy idiótát.

Es már azt sem tudtam elképzelni hogyan nem rúgják ki a munkahelyéről, ha ennyit se tud, de szakiparban dolgozik.

Az olyat még meg is értem aki pl dusgazdag cégvezeto es nem alacsonyodik le szerelni mert inkabb azt is kifizeti mert ő 10 perc alatt egy céget létrehoz es nem kilincset szerel, és így elvből, de ezt...

2021. aug. 11. 15:31
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

Íme, egy sokatmondó hozzászólás 2010-ből:

"Tudod, hogy éppen most miért vagyok magányos?

Egy baszott mosógép miatt.

Az történt ugyanis, hogy elromlott a mosógépem. A ’párom’ nagy gálánsan kikereste a kisokosból az ingyenesen kiszálló szerelőt, aki bontott, felmért, diagnosztizált és árajánlatot tett. Közben hazaértem, és a távozó szerelőbácsinak annyit mondtam, hogy „oké, átgondolom, hogy szerelés legyen vagy csere”. (Tudni kell, hogy a motor maga alá szart, és azt kellett cserélni. A bácsi szerint motor 10k, szerelés és kiszállás 9k, tehát 19 ezer lesz [számla nélkül], ha este mosni akarok) Másnap átnéztem pár műszakiboltot, a megfelelő motor megtalálása és megvásárlása után otthon saját kezemmel lecseréltem (két nyavalyás csavar, és bizbasz drótozás), majd visszacsavaroztam a gépet a helyére. Majd szóltam a szerelőnek, hogy új gép mellett döntöttem.

Szegény pasim képtelen volt feldolgozni, hogy saját kézzel és lényegesen kevesebbért vásárolt motorral megjavítottam Bertát (ez a mosógépem neve, a modorfaktor befigyel) – lelépett: beletapostam a nemistudommilyen hiúságába. (Gondolom, ezek fényében annyi képzelt elvárást feltételezett rólam, hogy a megfelelni vágyás helyett lelépett). "

Forrás:

[link]

2021. aug. 11. 15:39
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

#6-ra

Sok esetben a megoldóképességgel van a gond! Felismerés, elgondolás, kivitelezés. Egy csavar behajtása a legtöbb embernek, akár nő, nem okoz gondot. Ha nem tudott behajtani egy csavart vagy megnézni a killincset, hogy mi a gond, akkor egyszerűen logikátlan, alkamatlan az életre. Ezt telefonnyomkodásból, Youtube és egyéb média nézegetés közben nem tanulja meg. Sőt! Lehetséges, nem is volt, kitől megtanulnia, mert nem képes megkülönböztetni egy 6x30 facsavart egy 6x30 menetes csavartól.

Lehet sikeres üzletember és lehet elismert is, de ilyen dolgokat már kisfiú korban tanítanak a fiúknak, hogy csavarozni, kalapácsot használni, fúrni, faragni.

2021. aug. 11. 15:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
#8: bocs, hogy közbekotyogok, de youtube-ról éppenséggel pont, hogy meg tudná tanulni, onnan gyakorlatilag bármit meg lehet tanulni, csak ugye a vonatkozó videókat kellene nézegetni.
2021. aug. 11. 15:48
 10/15 A kérdező kommentje:

"Lehet sikeres üzletember és lehet elismert is, de ilyen dolgokat már kisfiú korban tanítanak a fiúknak, hogy csavarozni, kalapácsot használni, fúrni, faragni."

Miért kellene ezeket megtanulni? Inkább megoldani kell, pl. valakivel.

Nézegettem a házunk tetejét, hogyan lehetne lecserélni. Számoltam, aztán hívtam valakit aki kicserélte, így mindenki jól járt. Megoldottam.

2021. aug. 11. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!