Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hasznosági elven választanak párt maguknak?
Pl. mindenben lehet rá számítani, mindent elintéz, mindent megjavít stb.
A férfiak nem haszonelvűen választanak maguknak párt, később is a kapcsolatukban sokszor elfogadják a nőt úgy ahogyan van
"logikátlan, alkamatlan az életre"
Pontosan ez futott bennem is át!!hogy egy nyomi pancser a srác. Es kiderult, hogy valoban az is.
Pár évvel ezelőtt nőként ugyanezt a kérdést tettem volna fel, a saját (nem létező) erkölcsi fölényemet hangsúlyozva.
Benne voltam egy olyan kapcsolatban, ahol nem haladtunk, össze sem tudtunk költözni, sőt, 5 év alatt csak egyszer voltunk nyaralni. Abba sem adott bele, hanem ajándékba kaptuk. Nem volt kocsija sem. Miért nem zavart? Mert azt mondta, hogy szeret, és azt gondoltam, hogy soha többé nem fog senki. Azt gondoltam, hogy mindenki más elzavar majd, ha úgy fekszem le mellé az ágyba, hogy éppen menstruálok, vagy hogy senki más nem húz majd gumit szex közben. Végül is nem is a tutyimutyiság lett a szakítóok, hanem amikor már gonosz, erőszakos módon bánt velem, és betelt a pohár.
Most már totál megértem azokat a nőket, akiknek vannak elvárásaik. Nem luxusvilla meg BMW, mert az tényleg túlzás, de igen, az szerintem alapdolog, hogy a párom nem hagy magamra a kapcsolatban. Hiszen ha egyedül érzem magam a kapcsolatban, ennyi erővel lehetnék szingli is, mint ahogy most vagyok.
Ja, és első exem 2,5 hónap kirakott, azzal az indokkal, hogy amikor átmentem a szülei házába, nem takarítottam ki a szobáját, sem a fürdőt... Egy friss kapcsolatban. Szóval nem igaz, hogy nincsenek elvárásaik.
"Ha nem tudott behajtani egy csavart vagy megnézni a killincset, hogy mi a gond, akkor egyszerűen logikátlan, alkamatlan az életre. Ezt telefonnyomkodásból, Youtube és egyéb média nézegetés közben nem tanulja meg."
Pont youtube segítségével javítottam meg a mosógépet meg a csapot.
(Meg tanultam meg kötni, és a varrógépet használni.)
Ezt egy normalis ember (a kilincset)youtube nelkul is meg kene hogy tudja csinalni.
Egy lyuk meg egy csavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!