Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz év körüliek hogy tudnak hosszú távra párt találni amikor nagyon sokan felszínesek és a külső alapján választanak maguknak párt?
Én pl randira sem találok lány, ha csak meg akarnám ismerni már akkor annyira lekezelőek, flegmák tudnak lenni. Nekem teljesen hihetelen az ha valaki a mai világban egyáltalán talál párt, az meg ha évekig együtt vannak az még hihetetlenebb.
Szerintem aki nem olyan mint a többség az kb örökre egyedül lesz, főleg fiúként.
Én szívesen elmesélem. 21 vagyok, egy éve boldog kapcsolatban. Ez az első.
De alapvetően társaságba kell járni, kellenek hobbik és előbb-utóbb találsz valakit, akivel kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymás számára.
Ebben a korosztalyban rengetegen egyetemisták, kolisok, nagyon sok helyen találkoznak emberekkel. Otthon a régi barátok új, egyetemi haverjaival, az egyetem városában pedig a koliból, egyetemről, megmaradt hobbikról (sport, nyelvtanulás, társasest stb).
Rengeteg különcöt ismerek. Van párjuk. Meg itt már a gimiben még ugyanolyan személyiségű "többség" elkezd diverzálódni.
Szerintem itt kell keresni a problémát, rossz helyen keresed a szerelmet.
Haver, ez csak duma! Képzeld, én szőke, alacsony kis h*lyegyerek külsőmmel is már 15 éves koromtól fogva mindig találtam értelmes, magamhoz illő lányt. Sőt, szelektáltam is, ugyanis ha nem éreztem a közös hullámhosszt, akkor nem folytattam. Minek raboltam volna a saját és a másik ember idejét?
Mindenkinek van valami jó tulajdonsága, építs erre. Azt meg felejtsd el, hogy mindenkinek tetszel, tehát arra ne görcsölj rá hogy 10-ből 9 nő elutasít. Akkor mi van? Nem jobb tudni hogy azokkal úgy sem lett volna dolgod? Azt is felejtsd el, hogy a legjobb nőkre pályázol, tudom itt a gyk-n senki sem ilyen... :D
Meg lehet kövezni, de a neten kizárólag csak külső alapján döntenek az emberek. Én már régen házas vagyok, de azt vettem észre, hogy évente legalább 5-8 nővel tudnék komoly kapcsolatba kerülni ha akarnám. Mi a trükk? Eszméletlen egyszerű!!!
Na figyelj: soha ne ismerkedési szándékkal közeledj egy nőhöz, ez eleve bukta! Túl tolakodó, túl direkt. Kezdj el beszélgetni, érdeklődni egy közös témáról. Pl. itt a fórumon egy adott poszt alatt máris van téma. Vagy máshol, más témában. Oké, az sem árt ha helyesen írsz, jól kommunikálsz. Írsz neki, ő válaszol. Már az első pár levél után kiderül hogy lehet-e folytatása vagy sem. Ne akadj fel ha nem, ez van.
Ha cseresznyét akarsz enni, az sem úgy van hogy hopp, legyen egy tállal az asztalon!
Ami még fontos! Érts dolgokhoz. Tudj miről beszélni, legyenek céljaid. A kommunikációdból jön át egy nőnek hogy ki is vagy. Aztán érdeklődj te is felőle. Igazából erre nincs fix recept, nem tudom hogy te milyen vagy, esetleg milyen nők jönnek be. Vannak nők akiknek az agresszív izom gyurkák. Ha te nem ilyen vagy, ne is álmodozz ilyenekről. Ha van egészséges önképed, akkor tudhatod a helyed a világban. Nos, onnan keress nőt is. Hogy hol? Nagyjából bárhol.
Ja igen! Amit extrém módon felejts el, az az önsajnálat. Ad egy, tök gáz, ad kettő, csak magad alatt vágod a fát. Ad három, senkit nem érdekel a bajod. Ad négy, senki sem fog tálcán kínálni egy nőt.
Mondok pár példát az életből ami velem történt:
Egyetem, egy remek hely az ismerkedésre.
Tanfolyamok, szintén, szinte az összesen tudtam (volna) ismerkedni.
Fórumok, ugyancsak tökéletes lehetőségek.
Személyesen random, itt már kisebb a merítés, de a személyes találkozás előnyei ellensúlyozzák a hátrányt.
Túl van ez gondolva azt hiszem, persze tudom, a júliusi Playmate jó volna mindenkinek, főleg ha szexéhes, anyuci helyett anyuci, fülig szerelmes beléd, te lennél neki a nagy Ő. Oké, értem én, de azért 20 felett már ideje lesz szépen lassan felnőni. ;)
1. A felszínesség nem korfüggő.
2. Miért van az, hogy legtöbbször pont azok a legfelszínesebbek, akik panaszkodnak arról, hogy mások milyen felszínesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!