Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan tetszene/mit szólnátok, ha a barátnőtök buzzcut (1-2 centi hosszú) frizurát vágatna?
Ez nem felszinesség,csak tényleg kevés nőnek áll jól,illetve szexuálisan sem jön be,sokkal izgatóbb a hosszú haj.
De ez nem zárja ki hogy elbűvoljon egy ilyen nő ,adott esetben
A régi férjem folyton a hosszúhajat erőltette, amit keservesen növesztgettem-ápolgattam, aztán "megszökött" egy majdnem kopasz lánnyal. Nem érdemes senki ízlését a magadénak érezni.
A mostani pedig a nagyon rövid hajat várná el, amit több alkalommal örömmel teljesítettem, hiszen olyan kényelmes, olyan szabadságot ad, másrészt naponta kellett mosni, mert elfekszed éjjel és a hűvös-hideg évszakokban mindig sapi kell. Úgyhogy én a magam részéről kiegyeztem a vállig érőben.
A férfiak többsége nem akar rövid hajú nővel kapcsolatra lépni. Nem tudom, hogy ez intelligencia kérdése vagy csupán az ízlésé.
Amúgy esküszöm, jókat kacagtam a válaszokon, köszi :D
9es : hál isten nem személyes kérdés, de ha az is lenne, szerintem a párom úgy lenne vele, hogy nem szívesen nézne rám együttlét közben, de nem hagyna el érte.
Pusztán kíváncsi voltam,hogyan állnak a palik ehhez a dologhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!