Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtök/csajotok "Herceg"-nek/"Hercegem"-nek szólítana? Tetszene? 16/L
Figyelt kérdés
Lécci írjatok kort is:D2009. aug. 8. 21:43
1/9 anonim válasza:
Nekem nem nagyon tetszene ha hercegnek hívna, de ha nagyon így akar hívni akkor hagynám. 17F
2/9 anonim válasza:
Asszem ez függ külsőtől is, mert nem minden srácra lehet mondani h herceg:)
Bár én örülnék neki, eddig nálunk csak én szoktam hercegnőzni mert jó ^^
4/9 anonim válasza:
Nekem nyálasnak hangzik, meg egyébként sem nézek ki hercegnek. :D
5/9 anonim válasza:
Én a barátomat grófúrnak szoktam néha hívni. Ha becézés miatt haragszik vki az nem százas ;)
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor mi tetszene úgy őszintén?:D Mert már mindenféle becenevet megkérdeztem, de egyik sem nyerte el a fiúk tetszését...
Mindenki a nevén hívja. Szép neve van meg minden, de én olyat akarok, ahogy csak én hívom... viszont fontos, hogy az neki is tetszen.:) Már hetek óta keresek egy jó becenevet neki, de semmi olyan nem jut eszembe, ami illene is rá, meg aranyos, vagy tetszik a fiúknak.
2009. aug. 8. 22:09
7/9 anonim válasza:
engem néha szokott így hivmi mikor én is hercegnőmnek hívom :D
9/9 anonim válasza:
a barátomnak tetszik, de nem szólítani szoktam így, csak néha aranyosan odasúgom neki, hogy "te vagy az én hercegem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!