Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha a barátnőtök szolizik?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 21:12
1/14 anonim válasza:
Igen. Egyrészt elég mesterséges módját választja a szépülésnek, másrészt nem is tetszik a barnított bőr.
2/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ha igénye van rá csinálja. Szexisebb a barnult bőr mint a hóka. 22F
3/14 anonim válasza:
Hát nekem nem jönnek be a banított csajok (pirított ribancok).
Amúgy ez csak elméleti kérdés, vagy mi? Mert ha téged fiúként zavar, hogy a barátnőd szolizik, akkor beszéld meg vele. Ha meg a csaj vagy, ugyanez.
5/14 anonim válasza:
engem nem zavarna ha szolizna a barátnőm.
nagyon fehér bőre van és nehezen barnul le szóval alig látszana rajta, szinte egyáltalán nem :D
ugyhogy felőlem szolizhatna amennyit akar XD
6/14 anonim válasza:
Ugyanazon okok miatt zavarna, mint az első válaszolót.
7/14 anonim válasza:
Esetleg ha mértékkel van csak barnítva. De nagyon kevesen vannak akik mértékkel szoliznak.
8/14 anonim válasza:
És egyébként nem is egészséges. Nagyon szárítja a bőrt, nagy az esélye a bőrráknak, főleg ha cigizik is. És néha elég természetellenes színe is tud lenni.
9/14 anonim válasza:
zavar.
sosem ertettem mi a jo abban hogy a helyes lanyok ciganyokra akarnak hasonlitani...
10/14 anonim válasza:
"zavar.
sosem ertettem mi a jo abban hogy a helyes lanyok ciganyokra akarnak hasonlitani..."
Akkor ne is napozz, sőt a strandon is vegyél fel hosszú ujjú ruhát, nehogy lebarnulj. A hulla fehér bőr valóban szebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!