Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a kis mellű szép kerek fenekű lányok vagy a nagy mellű és formátlan fenekű lányok tetszenek jobban? Mit szólnátok, ha a barátnőtök megakarná csináltatni a melleit?
Mi ez a mell invázió ma itt? :/
Legyen kicsi a melle, de formás, feszes, kerek. És a popsija is legyen kerek, formás, feszes.
Inkább az első :)
És megpróbálnám lebeszélni róla, mert (ha lenne barátnőm) én úgy szeretném ahogy van..
Én az egészen pici mellű lányokat szeretem, amikor szinte csak egy pici dombocska van nekik. :) Ezek a pici dombocskák a legformásabbak, és ezeken tud a legszebben meredezni a bimbó. :) De az sem baj, ha dombocska sincs, mert a hegyes bimbó önmagában is nagyon izgató. :) Ha ilyen melleid vannak, légy rá büszke, mert ez a legszebb, legizgatóbb forma. :)
Fenékből szintén a picit szeretem, ami formás, és egy tenyeremben elfér az egész popsi. :)
A szilikoncici nagyon nem jön be, én eleve a nagyon pici ciciket szeretem, és az legyen igazi. Úgyhogy én ellenezném a mellműtétet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!