Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy fogadjátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy fogadjátok ha a barátnőtöknek nőgyògyászati gondja van?

Figyelt kérdés
Megértőek vagytok?
2021. nov. 3. 09:00
 21/94 anonim ***** válasza:
90%
Mennyi paraszt van… az itt hőzöngő pasikáknak inkább biológia könyvet kéne lapozgatni… bármitől fel tud borulni a hüvely ph-ja, és máris ott a gond. Ennyi tudatlan barmot. Tök szarul van a nő, és ti így is elvárnátok az orált, vagy lelépnétek? Tisztelet a kivételnek.
2021. nov. 3. 11:28
 22/94 A kérdező kommentje:

Nem élek csapongò életet. A párom az első komoly férfi az életemben és vele volt szex is.

Figyelek a higiéniára, intim mosakodòt is használok,szőrtelenìtek, járok rendszeresen dokikhoz, nődokihoz is.

2021. nov. 3. 11:31
 23/94 anonim ***** válasza:
79%
remélem a pasid nem bunkó szemét
2021. nov. 3. 11:36
 24/94 anonim ***** válasza:
9%

21.-re.

Én, férfiként megvédtem, hiszen ...nem írom le a foglalkozásomat, mert kibannolnak érte...én tudom/tanultam, hogy ez nem csak nemibaj lehet.

De attól, hogy gombás a nuni, még a cumi mehet. Nekem is fáj a térdem, de írni tudok.

2021. nov. 3. 11:46
 25/94 anonim ***** válasza:
74%
De ha rossz a barátnődnek, komolyan jó szívvel szopatod? Ez annyira embertelen.
2021. nov. 3. 11:48
 26/94 anonim ***** válasza:
83%

Akkor mondom másként. Amikor egy nőnek ilyen jellegű problémái vannak, akkor a közérzete is szar, nem érzi jól magát a bőrében. A nők 95%-a ilyenkor egyáltalán nincs olyan hangulatban, hogy szívesen csinálja. Ha szerinted a nőnek ilyenkor is “kellene” csinálni, nem csak úgy, ha ő is SZERETNÉ, akkor egy kötelezettségként, egy kötelező feladatként állítod be az orált, nem törődve azzal, hogy a párod hogy érzi magát. Állatias, és önző viselkedés.

2021. nov. 3. 11:51
 27/94 anonim ***** válasza:
17%

Ezt most (nőként) nem egészen értem. Nekem is volt már gombafertőzésem, nem volt "rossz", mármint nem olyan értelemben mint egy influenza vagy hasonló. Természetes volt hogy addig másképp oldjuk meg a dolgot... :D

2021. nov. 3. 11:51
 28/94 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván. A férfi orgazmusa szent és sérthetetlen. Elnézésedet kérem.
2021. nov. 3. 11:53
 29/94 anonim ***** válasza:
73%

#27 mai “Pick-me” hozzászólás is megvolt.

Tényleg remek, ha neked nem okoz ez gondot, és nem hat ki a közérzetedre egy ilyen állapot. Szerencsés vagy. De ezzel kisebbségben vagy. Vannak nők, akik meg sem érzik, ha megjön a menstruációjuk, és vannak, akik alig tudnak felegyenesedni. Csak egy példa volt, de mindannyian különbözőek vagyunk, máshogy éljük meg a dolgokat. Attól még, hogy neked van egy személyes élményed, attól még nincs garancia arra, hogy mindenki más is úgy éli meg, vagy hogy magadat állítsd be “átlagnak”. Csak azért mert én még nem láttam az északi fényt, még tudom, hogy létezik.

2021. nov. 3. 11:57
 30/94 anonim ***** válasza:
84%

#26, ezeknek aztán mondhatod

Ők szokták hisztizni, hogy a fiatal nők inkább vonzódnak az érettebb férfiakhoz, mint az ilyen kangörcsös kis pötsökhöz.

2021. nov. 3. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!