Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy egy bizonyos kor felett fordul a kocka abban a tekintetben, hogy melyik nemnek könnyebb a társkeresés?

Figyelt kérdés
Kifejtem mire gondolok. Természetesen minden ember és életút egyedi, aki nagyon vonzó fiatalon, nagyobb valószínűséggel lesz az középkorúként is, mint, aki fiatalon sem volt az. Viszont nagy általánosságban nézve azért van egy olyan is, hogy fiatalabb, huszonéves korban nagyon nagy túlkereslet van a nőkre, míg mondjuk 30 felett ez már alábbhagy. Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy a 30 feletti nők nem vonzóak, nehogy ezt hozzátok ki belőle, hanem azt, hogy azért valamilyen szinten gyengül a pozíciójuk a piacon. Erre hallottam olyan mondást is, hogy "30-ig válogat, utána várogat a nő", bár lehet inkább 25-tel volt. Igen, a régi társadalomban az volt az alapvető elképzelés, hogy a nőknek az a céljuk férjhez menjenek, gyereket szüljenek, tudom, hogy a mai világban ez relativizálódott, de minden tévhit ellenére a többség még mindig ezt szeretné. Ilyen szempontból meg valóban az van, hogy egy bizonyos kor felett sürgősebbé válik a házasság a nőknek, mint a férfiaknak és emiatt lehet utóbbiak kerülnek abba a pozícióba, hogy válogathassanak. Természetesen elsősorban a jobb egészségi, egzisztenciális adottságokkal rendelkező férfiak, de olyant is lehet hallani, hogy sok olyan, akit addig nem vettek észre a nők, már elkezd felkerülni a radarra. Ti hogyan látjátok ezt a kérdést?

ma 14:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a nők előnye nem tűnik el csak a korral sem.

Nem is hinnéd mennyi érdeklődés van egy külsőleg rendben lévő 40-50-es nőre társkeresőkön. Nem csak a saját korosztályából.

Viszont tényleg meg sem közelíti a huszonéves lányát ez a szám.

Férfiak idővel tudnak jobb helyzetbe kerülni, ha az élet más területein odatette magát, de a “konkurencia” is hozzá pocakosodott, kopaszodott, öregedett.

Lényeg, hogy saját magához képest a nő nehezebb a férfi jobb helyzetbe kerülhet 30 után, csak neked a legjobb időd egy kilométeren még mindig messze van attól, amit Usain Bolt futna bakancsban másnaposan.

ma 14:37
 2/16 anonim ***** válasza:
17%
Igen, a nők csúnyán öregednek, lepukkannak 30 felett, egy 20 èves bombàzó közelébe se érnek. A férfiaknak viszont egyértelműen jól àll a kor és ha anyagiakban is előre lèp, akkor is èrdeklődnek utána, bár azok a nők a golddiggerek.
ma 14:41
 3/16 A kérdező kommentje:

Jó, elhiszem, hogy van érdeklődés, de komoly kapcsolati szándékból is? Vagy inkább a többség csak megdugni szeretné őket?

ma 14:46
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Minden kapcsolat azzal indul, hogy szexuális vonzalom van.

Az összes többi csak aztán jön, ha van motiváció folytatni.

ma 14:52
 5/16 anonim ***** válasza:
28%

soha életemben nem hallottam ilyen felvetéseket a gyakorin kívül, azt is jellemzően sikertelen incelektől, akik nem a realitásban élnek. Számukra és a személyiségzavaros elviselhetetlen férfiaknak nincs remény a 30 feletti nőknél sem, ha egyébként ez lenne a kérdésed.

Ma egy 30 éves nő közel sem úgy néz ki mint régen és egy 40 éves sem. Sok nőnél konkrétan meg sem tudnád állapítani, hogy melyik képe készült a 20-as, melyik a 30-as éveiben, mert annyira nem következett be drasztikus változás. Lelassul az öregedés. /táplálálkozás, sport, bőrápolás, kisebb orvoskozmetikai beavatkozások stb/ Temérdek olyan nő van, aki anyagi lehetőségei miatt a 30- éveiben engedhet meg magának olyan karbantartó kezeléseket, termékeket, hogy konkrétan jobban néz ki mint 20-as éveiben.

Ha hiszed ha nem én láttam már egy olyan egészséges életmóddal kapcsolatos tartalmakat gyártó nem is igazán ismert random valakit, akiről konkrétan sokkolt, hogy 46. szülinapját ünnepli. Maximum 28 körülinek gondoltam.

Szóval a kor nem jelent igazán semmit, mert értelmes ember nem így választ párt. Természetesen az érthető, ha valaki a saját korosztályát preferálja, mert nagyobb az esély a hasonló érdeklődési körre, ugyanott tartanak az életben stb, de az amikor valaki kifejezetten azért tart értékesnek egy embert, mert 2-vel kezdődik az életkora akárhány éves is legyen férfiként, az beteges. Azt nem érdekli maga az ember, a személyisége. Trófeát akar gyűjteni, és kifejezetten nevetséges ez olyan férfiaktól, akik ugye emellé meg aztán az égvilágon semmit sem tudnak letenni.

[link]

Aki univerzálisan vonzó, az akárhányan éves is MINDIG fog párt találni magának. Láttam én már olyat is, hogy 50 évesen ostromolták a pasik, még 30-asok is, de olyat is láttam már, hogy 3 gyerekes elvált anyukára hajtottak ezerrel.

ma 15:12
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
40 felett pont, hogy megint a nők kerülnek előnyösebb helyzetbe, mert már vagy van gyereke és nem akar többet vagy elengedte a gyerek témát és pont emiatt már nem érzik úgy, hogy bárkivel összeállnának. 40 felett pasiként rohadt nehéz dolgod van, hacsak nem vagy kőgazdag. Mert ebben a korosztályban a szép, egyedülálló nőket viszik, mint a cukrot, a maradék átlagos nőkért meg megy a marakodás. És akkor a 25 éves konkurenciát még nem is említettem, mert manapság elég nagy divat lett milfekkel villogni ebben a korosztályban.
 7/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem egy 20 meg egy 40 es nőnek is vertizzadva lehet ertelmes normalis társat találnia.
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Jav: nem,
ma 15:13
 9/16 anonim ***** válasza:
26%
Igen, abszolút, és én is 30-nak érzem a választóvonalat. Odáig férfiként senki se figyelt rád fel, mert csak egy kisfiú voltál, utána meg már mindenki észrevesz, és jó eséllyel valamilyen karriered is van már. Nőként meg teljesen leírnak 30 évesen. Nekem utána már eléggé jöttek a beszólások, hogy ennek-annak is mennyire kell örülnöm, ismerkedéskor meg párkapcsolatban is, meg a lekezelés. Lehettem én bármilyen belső tulajdonságú, meg bármilyen kedves, egy 1-2 évvel fiatalabb csaj is simán kiütött. Köztünk csajok között meg már 25 évesen jöttek a megszólalások, hogy öregszünk. És ha visszanézem a képeket, tényleg, 25 éves koromig jól néztem ki, utána meg nem. Bár ebben nekem szerepet játszott, hogy akkoriban egy nagyon rossz párkapcsolatban éltem, de szerintem egyszerűen a kor is.
ma 15:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok volt a Bridgerton? Akkoriban volt a házasság létszükséglet a nőknek.

Ma meg alig akad olyan fiatal nő, aki házasságot és gyereket akar. 30 meg 40 felett meg annál is kevesebb, hiszen nem ritka, hogy egy házasságon meg váláson túlvan és soha többé.

A társkeresőkön meg mindenkinek férfitöbblet van, nem csak a 20 éveseknek. A férfiak többsége felfelé is elég nagy szórással keresgél. Persze, vannak olyanok, akiknek rendkívül fontos, hogy minél fiatalabb nője legyen, meg csak nála minimum X évvel fiatalabb jöhet szóba. De ők a kisebbség.

ma 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!