Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Nem akarlak hulyiteni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem akarlak hulyiteni" mondat mit jelent?

Figyelt kérdés

Elmondta nekem oszinten miert nem lehetunk egyutt.

Aztan azt mondta nem akar hulyiteni, nem erdemlem meg.

De nem ertem ezt a mondatat mert sosem hulyitett engem, szoros volt koztunk a kotelek es inkabb lelki dolog volt mert le sem fekudtunk még. Nem a szexrol szolt.

Akkor hogy jon ide ez a hulyites dolog?

Nem birok gondolkodni.

tegnap 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Úgy, hogy nem akarja, hogy azt hidd, hogy van remény kettőtök között és nem akarja, hogy az idődet pazarold vele.
tegnap 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Ez a mondat nem a múltra vagy a jelenre, hanem a jövőre fókuszál!

Ne is feküdj le vele... Csak azért, legyen még 1,... felesleges.

tegnap 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugy hogy simán hazudhatott is volna es mond vmi közhelyet. De ugy döntött inkább eloadja az őszintét mert igy is le tud rázni valszeg.
tegnap 20:04
 4/10 A kérdező kommentje:
3! En ugy erzem arra mondta hogy siman mondhatna azt is amit hallani akarok de ennek ellenere is ott lenne az a dolog ami miatt nem lehetunk egyutt. Ezert inkabb oszinte volt es emiatt mondta hogy nem akar hulyiteni.
tegnap 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja akkor mosta magát mintha csak nem lebettek egyutt de mintha ő akarna?:D

"nem lehetunk egyutt. "

Ja hát ez szebben hangzik annál hogy nem is akarna.

tegnap 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mik a körülmények, de amúgy mindegy is. Ez egy NEM, szép csomagolásban. Mindannyiunkkal megesett már hasonló, fel a fejjel! Majd a következő tud és akar is veled lenni. 😉
tegnap 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szöveg annyit jelent, hogy kipróbálta, de rájött, hogy nem akar veled lenni. Neki más kell, jobb, szebb,mindegy, de a lényeg, hogy neked esélyed sincs, ne várj tőle többet.
tegnap 21:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, aminek hangzik.

Nem lehettek együtt és nem is akarja azt a látszatot kelteni.

Valószínűleg ezért mondta, mert azt látta rajtad, hogy te kezded máshogy gondolni.

tegnap 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Magyarra fordítva:nem kellesz, nem èrdekelsz,de nem akarlak megbántani.

Tulajdonképpen arra biztatott, hogy lèpj tovább...és ehhez semmi köze az èrzèseknek, bűntudatnak,vagy bármi egyébnek.Ez a lekoptatásról szól,szèp tálalással.

Tudom,mert engem is küldtek el.

tegnap 23:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem akarja azt a látszatot kelteni, hogy csak idő kérdése és lesz köztetek valami. Nem akarja, hogy ebben reménykedj, erre várj. Nem akar megbántani.
ma 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!