Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Tudom hogy nem szamitok neked" mondat utan, nekem kellene keresni ot?
Figyelt kérdés
Rossz idoszakon megy keresztul lelkileg, mentalisan es kicsit elegem lett abbol hogy még arra sem akar valaszolni hogy hogy van, ilyenkor teljesen ellok magatol, volt mar ilyen es sajnos nekem sem konnyu ez. Ezt irtam neki fajdalmamban, szomorusagomban es idegessegemben.
"A mai naptol ugy fogok elaludni es ugy fogok elni hogy tudom hogy nem szamitok neked es minden hazugsag volt." Nagyon rosszul voltam amikor ezt leirtam. Valaszolt hogy mi a baj es azt irta azert nem tudott valaszolni mert aludt. Azota nem beszelunk. 2 hete.
tegnap 21:49
A kérdező szavazást indított:
Irjak neki
Neki kellene keresnie
3 szavazat
1/3 anonim válasza:
Ennek vége. Nem tudtok és akartok együttműködni, és szükség esetén megérteni a másikat és segíteni.
2/3 anonim válasza:
Irjal, ha leghostolod en se tudnam h mit akarsz.
De lehet mar elbasztad, ettol fuggetlenul ha akarsz vmit akkor te kell irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!