Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresés esetén gyakran jártok úgy, hogy élőben két mondat után megállapítjátok, hogy ő más mint amire számítottatok?
Miben szokott más lenni?
Milyen gyakran jártok így?
És ha részemről hiányzik a vonzalom, ő pedig találkozna még, akkor rossz ötlet megbeszélni hogy barátként találkozzunk? Vagy jobb hagyni az egész kapcsolatot?
Egyébként egész jól elbeszélgettünk.
Ez egy első randi után volt?
Ha igen szerintem nincs értelme. Ha hosszabb ismeretség után, ott több értelmet látok.
Természetesen ez nagy százalékban előfordult. Mivel csak egy képet (vagy többet) látok és a szöveget olvasom, így a hanghordozását nem hallom. pedig ilyenkor derül ki, ez milyen fontos, hisz sokszor a másik fél hangjába, vagy hanghordozásába szeretünk bele. Tehát ha mély bariton hang helyett, amit mondjuk a fotóhoz társítottam egy magas sipító hanggal kerülök szemben, az "szakító ok", tehát biztos a csalódás. A másik nagy rizikófaktor a kép. A képeken mindenki nagyon nagyon előnyösen tud kinézni, olyannyira, hogy a való életben csak halvány mása tud lenni annak amit láttam 2D-ben.
Ez a két fő ok ami csalódás lehet. A többi stimmel. A gondolkodása, max ha nagyon zavarban vannak, kicsit hülyén makognak, ismétlik magukat de ezeket betudom a zavaruknak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!