Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire ismerik azt be hogy nekik könnyebb a társkeresés mint a férfiaknak?
Kérdezzük meg mindet, és akkor megtudjuk.
Egyébként ez nyilvánvaló, hisz általánosságban elmondható, hogy a nő választ. Ahogy régebben is a nőknek volt több "kérőjük". Fordítva nem lehet elmondani, nem?
Akkor a nőbe az anorexiástól a bálna méretig mindenki beletartozik.
Egy túlsúlyosnak valóban könnyű párt találni. (irónia)
Kérdésed értelmetlen és rinyaszagú.
Egy sportos pasinak meg nyílván nagyon nehéz, ugye?
Hát nekik se olyan nagyon könnyű, egyedül pár olyan előny jár nekik amit ugyan természetesnek vesznek, de hatalmas könnyebbség és előny:
1.Nem kell kezdeményezniük és mindig 100%-ban vállalni a nyílvános megalázást
2.Nem kell fizetniük minden randin, csak azért, hogy utána a másik szó nélkül lelépjen (esetleg valami olyan szöveggel, hogy "ő most épp nem akar semmit senkivel" - pár nap múlva már mással látod).
Szóval nem könnyű, csak könnyebb. Ez olyan, mint régen a csatákban - a várvédőknek mindig könnyebb dolga volt, csak reagálni kellett az ostromlókra védett helyzetből, kényelmesen.
A nemek szerint általánosító emberek mennyire ismerik be, hogy ez értelmetlen?
Legutobb is láttam egy képes posztot arról, hogy “a nők aranyosak egy szál polóban, a férfiak visszataszítóak benne”. Ez is olyan általánosítás, ami csak a jó alakú, szép nőkre és ronda pasikra vonatkozik.
#6 “Nem kell kezdemènyezniük”
Ja, ez biztosan könnyebb olyan nõknél is, akiknél nem kezdeményezett senki. Olyankor a nõ is örülne annak, ha férfinak született volna és õ merne kezdemènyezni, mert hiába vár a férfira.
Nézőpont kérdése.
Molett nő vagyok, hormonális problémákkal, tehát a "foggyá lee" nem működik, sajnos, pedig mindent próbáltam.
Öt hónapig voltam fent társkeresőn, mivel a való életben egyáltalán nem ment. Statisztikát ugyan nem készítettem, de anélkül is tudom, hogy azok a férfiak akikkel beszélgettem,
-nagy részben nősek, gyerekes apukák, akik unják a banánt,
-elküldi a farkát képen, és örülj ám neki, mert ha nem, akkor micsoda egy ribizli vagy,
-el sem olvassa az adatlapod, ezért van az, hogy az ország másik végéből ír rád, vagy kiakad hogy "háttedagadtvagy", annak ellenére, hogy ez is pontosan fel van tüntetve,
-párok, akik harmadikat keresnek, és bombáznak a fotóikkal, bár ezeket sem kérte senki, de már edzett vagy a farkas képek után,
-menet közben derül ki, hogy nős, például amikor az első randin felveszi a telefonját, hogy szia szivem (???),
-küld egy levelet, amit megfejteni sem tudsz, mert nem köszön, talán a névelőket helyesen írja le, és ha finoman szóvá teszed, természetesen megint te vagy a qrva.
Az a minimális férfi, aki normális, az pedig hiába próbálkozik, mert annyira eleged van az egész cirkuszból, hogy mire idáig eljutsz inkább leszel leszbikus.
A páromat én társkeresőn ismertem meg, öt hónap után talált rám. El sem hittem, hogy ekkora szerencsém van, és a mai napig ezt gondolom. Szerencsés vagyok, hogy megtaláltam, rátaláltam és engem szeret.
Az ő tapasztalatai azt mutatják, hogy a nők is kriminálisak. Amint megtudták, hogy külföldön dolgozik, rögtön kértek telefonfeltöltést meg ajándékokat stb. A női nemnek is megvannak a maga díszpéldányai, csak sajnos ezek meg a kretén férfiak nem egymás vérét szívják, hanem a normális emberekét, akik tényleg szeretnének találni valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!