Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha bűntudatom van, hogy annyi fiút vissza kell utasítanom a társkeresés során?
Figyelt kérdés
Regisztráltam párkeresőre. Néhány fiúval elkezdtem levelezni, ismerkedni. Minél előbb szeretettem volna személyesen is találkozni, aztán egyik se fogott meg valamiért. Vagy nem találtuk az összhangot, vagy jól éreztem magam, de max barátként tudtam volna elfogadni az illetőt. És ilyenkor mindig rossz, hogy el kell utasítsam a másikat és nagy a bűntudat, és így kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől. Pedig csak próbálok magamnak esélyt adni 2,5 év magány után 27L2018. márc. 19. 22:08
1/14 anonim válasza:
Normális, főleg, ha előtte elhintetted bennük a reményt, hogy esetleg lehet több is :/
2/14 anonim válasza:
Normális, de szokatlan. A legtöbben nem csinálnak lelkiismereti kérdést ebből.
3/14 A kérdező kommentje:
Néhány rövid levelezés, és egy randi már azt jelenti, hogy reményt adtam?
2018. márc. 19. 22:37
4/14 anonim válasza:
Mivel a levelek 95%-ára egyáltalán semmilyen válasz nem jön, már az akármilyen választ is tudjuk értékelni.
5/14 anonim válasza:
Ne legyen bűntudatod, ha véletlenül olyannal akadsz össze, akinél érezni fogod a szikrát, úgyis tudni fogod és addig is próbálkozni, esélyt adni teljesen normális, sőt dícséretes. Hajrá!
6/14 anonim válasza:
Az érzelmeid miatt sose legyen bűntudatod. Nem érzel irántuk semmit akkor ez van...attól nem lesz jobb ha rosszul érzed magad.
Ne add fel folytasd tovább.
7/14 anonim válasza:
Ne legyen bűntudatod, nem kell . Elvileg kb csak az történik meg, amit születésünk előtt elterveztünk, tehát ez már eleve velük is le lehetett zsírozva, hogy majd visszautasítod őket. Egyébként meg téged is simán vissza tud utasítani, aki úgy érzi veled kapcsolatban, hogy pl "na jó, mégse!" :)
8/14 anonim válasza:
Nem normalis. Nem targy vagy, aki aze lesz, aki elsonek jelentkezik.
10/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy csak szórakozol velük, és nem tudod, mit szeretnél.
A nők jórésze pontosan ezt csinálja.
Fingja nincs, mit, kit akar, randizgat 3245676 darab hapsival, aztán amikor megunja, vagy valami extra történik, akkor megállapodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!