Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha bűntudatom van, hogy annyi fiút vissza kell utasítanom a társkeresés során?
Ne vedd magadra, 47%-os kolléga kiábrándult már a nőkből, mert be van zárva a saját agyrémekkel teli gondolatvilágába.
Nem kell bűntudatot érezned. Én is hittem egy darabig, hogy igen, esélyt kell adni mindenkinek, de lof..szt.kell. Nekem se adott mindenki esélyt.
Ha őszinte vagy tiszteled a partnereidet, akkor nincs ezzel semmi probléma. Nekem volt olyan időszakom, amikor több nővel is randiztam egymás követő napokon, amikor elbúcsúztunk, megköszöntem a türelmét és elköszöntem. Nem sértettem meg, nem tettem rá megjegyzéseket, eltöltöttünk egy kellemes estét és annyi. Nagyon sok férfi ember ott rontja el az ismerkedést, hogy nem őszinte másikkal, felelőtlenül ígérget, színészkedik ezerrel, de ezzel csak az időt húzza.
Akkor lehetne lelkiismeret furdalásod, ha azt érzed megbántottad, esetleg kihasználtad.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!