Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Néha nem szoktátok azt kívánni...

Néha nem szoktátok azt kívánni, bár nőnek születtetek volna?

Figyelt kérdés
Mert én mindig, mert utálom a férfilétet. Nőnek lenni kiváltság. Az élet minden területén sokkal könnyebb az életük. Kezdjük azzal, hogy már gyerekkorukban is megélhették az érzéseiket, sokkal kevesebb elfojtott érzelmeik vannak. Ez már hatalmas előny.
tegnap 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Hát én nem
tegnap 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Én férfi szeretnék lenni. Jobban tisztelem a nőket, ha gyerekem lenne azt akarnám, hogy lány legyen. Mert egy lányt tudnék igazán szeretni úgy érzem. De elegem van, hogy nőként annyira kiszolgáltatott az ember. A hatalom a férfiak kezében van, minden téren és ebben az országban sosem tudhatod, hogy mikor hoznak olyan törvényt, ami nőként téged is durván érint. Kipróbálnám azt is, hogy milyen érzés éjszaka félelem nélkül kihalt területen egyedül lenni és nem félni. Hogy max attól kell csak tartanod, hogy kirabolnak. Kipróbálnám milyen érzés, hogy az élet bizonyos területein csak azért előnyöm van, mert férfi vagyok. Vagy azt, hogy ha megyek az utcán a kutyát nem érdeklem, senki nem füttyög vagy szól be. Egyébként tisztában vagyok vele, hogy nagy nyomás van a férfiakon. Ebben a patriarchális társadalomban még mindig csak akkor érsz bármit is férfiként, ha sikeres vagy. A depresszió, munkanélküliség vagy sikertelenség egyáltalán nem elfogadott. El tudom képzelni azt is milyen fájdalmas lehet egy nő visszautasítása. Szóval tudom, hogy a férfiak élete sem móka és kacagás, de ebben a mai világban egyre kevésbé érzem magam nőként biztonságban. Lehet hogy túlságosan magam alatt vagyok most, de nyomaszt az amerre halad a világ, főleg ez az ország.
tegnap 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
19%

A mostani fejemmel, a mostani személyiségemmel valószínűleg jobban boldogulnék nőként, főleg párkapcsolati és társasági témában.

De ilyen női privilégiumokat nem tudnék kihasználni igazán.

tegnap 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Fogalmad nincs, hogy milyen sok negatív dolog ér azért valakit, mert nő.
tegnap 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Én nőként néha férfi akartam lenni. Jó lehet úgy elmenni buliba, hogy nem kezdenek szexuálisan zaklatni, hogy nem fognak megerőszakolni, ha kicsit is többet iszol, hogy nyugodtan hazasétálhatsz este. Hogy nem neked kell 9 hónapig feláldoznod a tested és megszülni, nem te viseled a kockázatokat. Nem fogják állásinterjún megkérdezni, hogy mikor akarsz szülni, hogy aztán a férfi jelöltet vegyék fel.
tegnap 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
18%
Mindennap nő szeretnék lenni övék a világ ingyen kiváltság, ingyen szex és még izmosnak sem kell lenniük.
tegnap 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Te is bármikor megdugathatod magad valami lúzerrel, melegek között is sokan vannak.

tegnap 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

Nem vagyok meleg. Gondoltad hogy most nagyon csúnyán beszólsz csak sajnos nem sikerült.

tegnap 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:

alapból a férfi maszkulinitás miatt pasikat érint inkább

De nőként sajna engem is érintett :'D

ez nem a kiváltság miatt hanem hogy mit adtak át nekünk a szüleink

tegnap 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem. Én azt szoktam kívánni, bárcsak ne születtem volna meg.
ma 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!