Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is van így szingli nőként ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így szingli nőként ?

Figyelt kérdés

Az utóbbi évben nagyon sokat kellett küzdjek hogy fennt tudjam tartani magam, meg a lakásom, dolgoztam es dolgozom, kivizsgálásra járok koncentrációs gondok miatt es nem marad se kedvem se időm ismerkedni.

Amikor meg is tettem régen nem tudtam mit kezdeni a pasikkal, akik semmit nem tettek hozzá az életemhez.

Ugyanúgy kellett küzdjek, egyedül es a gondjaim egyedül kellett megoldjam.

Így már prioritálom a dolgaim, a saját ügyeim mert rájöttem hogy az a fontos hogy a magam dolgait intézzem mert csak magamra számíthatok.

Nem melegít a kávémeghívás es az apró figyelmességek annyira, hogy ezért kapcsolatot tartsak fennt.

Úgy érzem hogy semmit nem érek ezzel csak töltöm az időm.

A szex sem vonz annyira így ilyen bájgúnárokkal akik ma itt holnap ott, mit lehet szeretni egy ilyen üreslelkű emberen ?

Így inkább egyedül vagyok szívesebben mert a bajban is egyedül vagyok. Es akkor jobb így tudok egy dolgot.

Nem, nem támogatót keresek, csak az utóbbi időben túl sok mindenen mentem át és túl egyedül voltam, jólesett volna kis emberség.

Most már ki se lehet robbantani ebből a kényelemből. Semmi kedvem kujtorogni pasik után.

50 felé közeledem

tegnap 20:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
18%
Tartós kapcsolatokban gondolkodj, ilyen partnereket keress, ne csak szélhámosokat, akiknek a 3 randi már szex
tegnap 20:17
 2/28 anonim ***** válasza:
26%
Istenem
tegnap 20:27
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóan érzek. 39 éves vagyok és nem keresem a lehetőségeket egyáltalán.
tegnap 20:29
 4/28 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen kiábrándult allapot nem túl jó a tarskereseshez. Kicsit tedd magad és az elvarasaid rendbe előbb.
tegnap 20:29
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is így. Sok próbálkozás után rájöttem hogy nem ad annyit vissza amennyi energiát elvesz. Azt az energiát ha magadba fekteted sokkal jobban megtérül.
tegnap 20:33
 6/28 A kérdező kommentje:
Ez az 5 ös! Annyi energiat vesz el hogy hihetetlen, hogy mosolyogj es hallgasd a marhaságait, hogy mondhasd hogy van pasid!
tegnap 20:35
 7/28 anonim ***** válasza:
12%
Ti csak sirankozni jhartok ide?
tegnap 20:36
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg az lenne a fura hogy a kuzdelemben senki nincs jelen amikor lakbérrel izzadok neha éhezek, vagy 2 munka közt vagyok talpra allok gyűjtök(ha volt is apsim egyikse tett az életemhez sem hogy haladjunk, de még anyagilag sem max meghivtak kajára kavéra), aztan ha igy evek mulva majd mire lenne lakásom, meg mindenem stabil lenne végre, abba ülne bele egy ferfi?

Szoval ugy küzdök egyedul az életben hogy senki nem segit.

Foeditva meg az megy altalában hogy egyutt küzdök balakivel aztán mire megvan minden kidob es beleültet egy masik nőt az egészbe. Mert ilyen kapcsim is volt már hogy egyutt kezdtük a nullárol, felepitettunk mindent (megalapoztuk családra az életunket)aztan hirtelen a célban másik nő kell meg mástol gyerek. Abba amit velem épitett fel a nullárol.

tegnap 20:38
 9/28 A kérdező kommentje:
Együttérzek, igaz 8 as. Sajnos sok a suttyó hazug más kárán nyerészkedő jellemtelen ember es mind szépen hazudnak sajnos
tegnap 20:41
 10/28 anonim ***** válasza:
22%

9

Ha ennyi idősen egyedül vagy te se lehetsz egy mintapolgár

tegnap 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!