Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli nőként szeretnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nőként szeretnél gyereket?

Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 07:47
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Bár párkapcsolatban vagyok, biztos vagyok abban, hogy ha nem így lenne akkor is akarnék gyereket. Valószínűleg akkor közelebb költöznék a szüleimhez, hogy apám által lásson a gyerekem egy ép-kézláb apai mintát. Nyilván nem ugyanaz, de fontosnak tartom, hogy ha lányom, ha fiam lesz, ismerjen legalább egy normális férfit.
2022. júl. 27. 07:49
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Soha
2022. júl. 27. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikor szingli voltam, akkor is akartam gyereket (persze meg egy apát hozzá).

Azt hiszem van még úgy 15-20 évem dönteni arról, hogy szingliként is vállalom-e a gyereket, de remélem erre nem kerül sor.

2022. júl. 27. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Semmilyen családi állapotban nem akarok gyereket.
2022. júl. 27. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, rajta vagyok. Mondjuk, ha tudtam volna, hogy az se jön össze, hogy szerelemből legyen, mégha szingliként is nevelem utána, akkor már 20 évvel ezelőtt letudtam volna, nem vén fejjel kapkodnék.
2022. júl. 27. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 26 éves szingli férfiként, néha úgy érzem, hogy tök jó lenne. Pedig a reálisan végiggondolva lehetetlen és nem lenne ésszerű döntés.
2022. júl. 27. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Most a 6-os válasz kapcsán jutott eszembe, hogy nem tértem ki rá: természetesen az emberi tényezők és környezet mellett (amire kitértem) nekem is nagyon fontos, hogy anyagilag biztonságban legyen. Tehát csak ha ez a feltétel is megvan, akkor vállalnék gyereket.

2022. júl. 27. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, én mindenképpen. Első gyermekemmel 3 éves korában maradtam egyedül. Apuka egy időben sokszor akart kiszúrni velem. Volt egy nálam pár évvel idősebb nő ismerősöm, aki egyedül vállalta a kislányát és nagyon irigyeltem, mert legalább nincs egy idióta apa aki elrontja a gyereket. Mondjuk ott a papa már sajnos nem él, mama és egy nagynéni van csak. De pedagógusként tudom, hogy nem a legideálisabb, hogy egyáltalán nincs apaképe.

Most várom a második gyermekemet, de úgy alakult, hogy apuka nincs velünk már. Egyáltalán nem bánom.

Anyagilag szerencsére mindenünk megvan: saját hitelmentes családi ház, autó, megtakarítás. Szuper, jól fizető munkahelyem is van.

Nem így akartam a kicsi érdekében, de én sokkal jobban vagyok mióta elment az "apja". Nem kell plusz egy ember után elvégeznem minden házimunkát és pénzügyileg sem jövök ki rosszabbul

2022. júl. 27. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!