Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasim szeretne majd gyereket de én nem?
Figyelt kérdés
Szóba jött már a gyerek téma. Tudom hogy ő nagyon szereti a gyerekeket de én nem értek hozzájuk. Tudja hogy nem szeretnék szülni meg ilyenek..azt mondta hogy nem baj, nem fog engem ezzel izélni, mégis furin érzem magam emiatt. Biztos rossz neki ez az egész..2022. márc. 15. 15:50
1/18 anonim válasza:
Üljetek le és beszéljétek meg. Mond el, hogy te komolyan nem akarsz gyereket és nem fogod meggondolni magad. Ezután pedig kérdezd meg, hogy ez zavarja-e őt annyira, hogy veled akarjon még maradni.
2/18 anonim válasza:
NE ENGEDJ NEKI!!!
A pasik úgy vannak a gyerekkel, mint a gyerek a karácsonyi LEGO-val. Örül neki, játszik vele pár hétig, majd megy a szekrénybe, majd a padlásra.
És persze téged is lecserélhet a kanid!!!
3/18 anonim válasza:
Túl sok évre ne rendezkedjetek be az tuti
4/18 anonim válasza:
Hát komolyra ne gondolj vele. Ha ő családot szeretne akkor a rózsaszín köd után keres olyat akivel lehet is neki.
5/18 anonim válasza:
Ti hány évesek vagytok, a fogalmazásod nagyon fiatalra utal. Senki nem ért a gyerekekhez, ez nem ok!
Nyilván fog "izélni ezzel". Ha komolyan gondolod, akkor érdemes ezt most átbeszélni, mert komoly dologban nem illetek össze, ami egyszer úgyis véget vet a kapcsolatnak, akkor inkább egyszerűbb most, amikor még nem fáj annyira.
6/18 anonim válasza:
Párom se akart. Aztán 5 év együtt éles után ő hozta fel hogy még is. De ezt te tudod mint szeretnél. Beszélgessetek róla, de nem állandóan. Mi is élvezzük az életet. Ti is ezt tegyetek.
7/18 anonim válasza:
Ezt buktad, itt neked lesz majd rossz ez az egész.
9/18 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok. A barátom 19
2022. márc. 15. 16:30
10/18 anonim válasza:
Ohhh addig még lesz jó pár kapcsolatotok. Felesleges ezen izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!