Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők többsége szeretne idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők többsége szeretne idővel gyereket?

Figyelt kérdés
Hány éves korban kezdenek el vágyni rá?
2022. jan. 11. 08:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Ismerek olyat aki igen, és olyat is aki nem. De átlagban szerintem olyan 70%szeretne 30% nem. És kb 25eves koruk után
2022. jan. 11. 08:42
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Én is a barátnőim mind 30 körül gondoltuk azt hogy ideje lenne egy gyereknek

34 vagyok

Most született fiam

Barátnőim nagy részének még mindig nincs. Még élni szeretnének, karriert építenek. És ami a legfontosabb nincs olyan kapcsolatuk vagy férfi az életükben akivel szívesen vállalnának gyereket

2022. jan. 11. 08:45
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Fontosabb a karrier, a szórakozás, a bulizás a gyereknél. Majd olyan 35-40 körül akarnak.
2022. jan. 11. 08:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretnék. 32N
2022. jan. 11. 09:02
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Szigorúan nem reprezentatív minta a saját ismeretségi körömből: az én ismeretségi körömben egy olyan nőt tudok mondani, aki a pasijával közösen megegyezett, hogy ők nem vállalnak gyereket, és élik a boldog életüket. A megegyezés körülményeit ugyanakkor ott sem ismerem, így nem tudom, hogy ezt a lány akarta vagy elfogadta.

Nekem az volt a tapasztalatom, hogy ha egy nő azt mondta nekem, hogy nem szeretne gyereket, akkor előbb-utóbb kiderült, hogy de szeretne, csak fél valamitől. Félti a szabadságát, az életritmusát, a karrierjét, az egészségét, a szépségét. Esetleg fél saját magától, hogy türelmetlen, önző, alkalmatlan lesz - mert mondjuk ő maga ilyen szülőkkel nőtt fel. Netán a párkapcsolatát félti, vagy bizonytalan benne.

Nem kell nekem esni, én nem mondom meg, mi a normális, számomra tökéletesen érthető, ha valaki nem akar gyereket, és mélységesen tisztelem azt, aki el tudja dönteni. Azt sem állítom, hogy univerzálisan igaz lenne, amit mondtam, ez az én megfigyelésem, semmi több.

2022. jan. 11. 09:03
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Legtöbben szeretnének, igen. 25 környékén jellemzően. De ez is, mint sok más dolog, EGYÉNFÜGGŐ.

Én pl nem akarok, soha, semmikor. Szerencsére a párom se.

2022. jan. 11. 09:15
 7/11 anonim ***** válasza:

5# Barátnőm is így van vele, mindig azt mondja hogy nem elég megszülni és valahogy felnevelni a gyereket.

Azt szeretné ha minden jól menne és boldog gyerekkora lenne a gyereknek, amígy úgy érzi ez nincs meg addig nem szeretne szülni.

2022. jan. 11. 09:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretnék
2022. jan. 11. 09:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én környezetemben lévők közül szinte senki nem akar (harmincas korosztály) de ez azért van, mert általában hozzám hasonló emberekkel veszem körbe magam, így alakult. Általánosságban viszont szerintem még mindig sokkal többen vannak azok, akik akarnak, szóval egy darabig még nem fog kihalni az emberiség.
2022. jan. 11. 09:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 éves koromban éreztem először,hogy talán szeretnék.Most 32 évesen meg azt érzem,talán mégsem,az oka pedig az,hogy sokat veszekszünk a párommal,rengeteget dolgozunk,és nem látom,hogy férne bele a gyerek ebbe a szituációba.
2022. jan. 11. 10:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!