Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mennyire jellemző,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyire jellemző, hogy jobban elkezdtek figyelni a külsőtökre ha bejön nektek egy nő és szeretnétek tetszeni neki?

Figyelt kérdés
Úgy értem pl régebben nem foglalkozott annyit azzal, hogy elkellene mennie fodrászhoz, elment amikor már úgy érezte nagyon hosszú a haja. De mióta flörtöl egy nővel azóta jobban odafigyel a kinézetre, 3hetente levágatja a haját stb.
tegnap 22:00
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
Nàlam maximum a szakàllvàgàs a befigyelős. De ezen túlmrnően semmi extra.
tegnap 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
44%

Az én kiszemeltem is ezt csinálja, mióta reagálok a flörtölésére azóta sokkal fiatalosabban öltözködik, sokkal gondosabban ápolja az arcszőrzetét és a haját, de lecserélte még a social media profilképeit is aktuálisabbakra vagy menőbbekre.

Hozzáteszem, nőként én is ezt csinálom. Mióta megy vele ez a macska-egér játék lefogytam 10 kg-t, keményebben edzek, sokkal jobban figyelek az arcápolásra és a sminkemre és életemben nem költöttem ennyi pénzt új ruhákra és kiegészítőkre mint mostanában, konkrétan lecseréltem a ruhatáramat amibe legalább 5 éve nem vettem semmi újat.

tegnap 22:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak furcsa modon feltunt, hogy miota flortolunk surubben jar fodraszhoz,elotte meg akarmilxen hosszu haja volt ritkabban jart fodraszhoz.
tegnap 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem férfi vagyok de tudom hogy nagyon jellemző. Egyrészt már nekem is akartak így imponálni, meg onnan is tudom hogy mikor megcsalás van kilátásban, akkor is nagyon meg akarnak felelni az új nőnek.
tegnap 23:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Hmm 🤔
tegnap 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!