Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők szerint férfiakra még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint férfiakra még mindig jellemző hogy főzni, mosni stb. kell rájuk?

Figyelt kérdés
Ez manapság is nagy probléma hogy férfiak lényegében nagy gyerekek vagy ez már mostani férfi generációkban akik 20-50 évesek, nem jellemző?

2024. jún. 14. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a nők szerint, az jó kérdés. Inkább az a gond, aki férfi létére ezt úgy várná el, hogy közben meg azért legyen rendes munkája is az asszonykának. Valakikre amúgy gondolom igaz, valakikre nem, de nem hiszem, hogy új jelenség. Pl.: anno nagypapám mosogatott meg porszívózott, pedig bőven a régi kor gyermeke.
2024. jún. 14. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Egyre több férfira nem jellemző ez szerencsére.
2024. jún. 14. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Talán a régiekre inkább akik most olyan 50-60-asok. Eleve úgy éltek, hogy a nők főznek rájuk meg mosnak.

Meg talán a mostani fiatalok de azokra még a szüleik főznek mosnak.

Szerintem egyre több és több férfi főz és látja el saját magát.

2024. jún. 14. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ilyen téren nincs sok változás.

Ha nőként kijelented, hogy te soha nem vagy hajlandó főzni, tehát szó szerint az év egyetlen napján sem, hanem megoldod máshogy, akkor lehet, hogy ma már nem mondják az arcodba az őszinte véleményüket erről, de onnantól beáraztad magad, hogy max megdugni vagy jó szerintük. A hátad mögött meg el leszel hordva mindenféle lusta, kényes pitsának.

2024. jún. 14. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Hogy-hogy "rájuk"? Én párkapcsolatban élek, és közös a szennyeskosarunk. Ha én mosok, akkor mindkettönk szennyesét is kimosom, nem csak a sajátomat. Ha fözök, akkor sem csak magamra, hanem kettönkre.
2024. jún. 14. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
25%

Ez attól függ....

Nem leszek népszerű.

Ha például az adott nő nálam él nem kérek tőle semmi pénzt a fizetése a sajátja semmi közöm hozzá akkor azt elvárható hogy az én ruhámat is tegye a mosásban majd utána a szárítóba. Ez nem sok. Rám speciel nem kell főzni megoldom magam viszont ha szeretne főzni és egyezik az ízlésünk akkor szívesen fizetem az alapanyagokat csináljon kettő adagot mert nem olyan nagy munka én is megtenném.

Ellenkező esetben ha hozzám költözik és bele fizet a rezsibe akkor nem kérem hogy bármit is csináljon nekem fel se merül.

De úgy gondolom hogy ha ingyen lakik nálam akkor ez bele fér.

És ha én laknék nála akkor természetesen én is fizetnék és ellatnám magamat és ki mosnám az ő ruháit mert nem olyan nagy munka az.

Viszont ha valaki kiszolgállást akar és ingyen mindent akkor nem egymást keressük. Magyarán herceg kisasszonyt nem tartanék el.

Egy valamint el várok mindenféleképpen az pedig az hogy maga után a haját ő takaritsa a lefolyóból is, ugyan is volt szerencsém női hajat nem egyszer szifonból kiszedni soha többé még 1x!

Ha meg hajat vág és bele vágja lefolyóba akkor addig takarítja amíg készen nincsen!

Az ágyban éves számomra tabu! Az hogy bele áll a hátadba egy sült krumpli hasáb az nagyon undi.

Szólva ezek fontos dolgok.

2024. jún. 14. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
29%
Igen, az összes férfinemű akivel eddig vmilyen kapcsolatba kerültem kb kiszolgáltatta magát. Egyszerűen büdös nekik a háztartás, mindegyik azt várja hogy majd jön egy hülye és elvégzi helyettük is a piszkos munkát.
2024. jún. 15. 02:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nőként azt mondom, hogy bizonyos körökben azért látok szerintem jó tendenciákat, de még mindig él a társadalom többségében (nem ordas többségre gondolok ez alatt, tehát nem 90+ %) egy olyan kép, hogy az otthon melegének megteremtése, gyereknevelés, sürgés-forgás, házimunka az női érték... és azért a környezetemben van bőven olyan család, ahol a nők végzik ezeknek a dolgoknak az oroszlánrészét akkor is, ha mindketten dolgoznak. Ettől függetlenül én ilyen mondanék, hogy A Férfiakra jellemző, mert a férfiak nem homogén halmaz.
2024. jún. 16. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!