Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy egy férfiben akkor alakulnak ki érzelmek, miután a nő szakított vele?
Én 3 évig szenvedtem mert egy férfi “situationshipbe” rakott, meg kiderült hogy párja van stb stb szóval érzelmileg volt egy pokoli 3 évem, soha nem választott engem.
Megelégeltem, ezért úgy döntöttem hogy úgy vágom el a vonalat, hogy azt mondom neki, hogy nekem is van mostmár egy komoly párom. Emberünk 180 fokot fordult, otthagyta a párját hogy nekem pitizzen, sírt, hogy szerelmes belém és mostmár felvállal csak ne hagyjam el. Természetesen tiltottam. Azóta is sír utánam. Előtte 3 évig pótlék voltam.
Tudom eléggé csúnya sztori de igen, a férfiak tudnak ilyet.
En is tapasztalom hogy kapcsolatban hidegek vagy aljasak vagy nemtörödőmök, nem valtoztatnak magas lóról beszélnek meg stb mikor meg kiszállok mert már teljesen tönkrementem az egészbe, vagy lett más, akkor meg megy a sírás rívás meg a menjek visszanehagyjamel. Mikor éveken át szenvedtem miatta vagy bármi utána hirtelen ő szerelmes.
Forduljanak fel az ilyenek, én is ugy vagyok vele.
Nalunk is situationship volt a pasika reszerol amit meguntam
Hat en kidobtam a csavot, nem pitizett nekem 1 percet sem. Szal nem feltetlen igaz. Mindennap eszembe volt ha pitizett volna megalaztam volna mint ahogy a 3 as irja, hogy erezze h ilyet 1 emberrel nem csinalunk de sajna nem konyorog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!