Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy egy férfiben akkor alakulnak ki érzelmek, miután a nő szakított vele?

Figyelt kérdés
ma 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Én így jártam sok sok évvel ezelőtt
ma 14:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Mi ennek az oka?
ma 14:44
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Én 3 évig szenvedtem mert egy férfi “situationshipbe” rakott, meg kiderült hogy párja van stb stb szóval érzelmileg volt egy pokoli 3 évem, soha nem választott engem.

Megelégeltem, ezért úgy döntöttem hogy úgy vágom el a vonalat, hogy azt mondom neki, hogy nekem is van mostmár egy komoly párom. Emberünk 180 fokot fordult, otthagyta a párját hogy nekem pitizzen, sírt, hogy szerelmes belém és mostmár felvállal csak ne hagyjam el. Természetesen tiltottam. Azóta is sír utánam. Előtte 3 évig pótlék voltam.

Tudom eléggé csúnya sztori de igen, a férfiak tudnak ilyet.

ma 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Nincs. Csak nem akarják, hogy eltűnj mint egópolírozó, üríteni való tartály.
ma 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

En is tapasztalom hogy kapcsolatban hidegek vagy aljasak vagy nemtörödőmök, nem valtoztatnak magas lóról beszélnek meg stb mikor meg kiszállok mert már teljesen tönkrementem az egészbe, vagy lett más, akkor meg megy a sírás rívás meg a menjek visszanehagyjamel. Mikor éveken át szenvedtem miatta vagy bármi utána hirtelen ő szerelmes.

Forduljanak fel az ilyenek, én is ugy vagyok vele.

ma 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy alakulnak ki érzelmek. Csak rádöbben, hogy hirtelen nincs aki mos-főz rá és kielégíti egyéb igényeit.
ma 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmek? Max hiányérzete van bizonyos területeken és rádöbben, hogy jobban járt volna, ha megbecsül, ja feltéve, ha rájön és nem jön új nő a képbe.
ma 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nemtől függetlenül mindenkire igaz, hogy amikor rezeg a léc, jobban odateszi magát, hogy mentse ami menthető. Viszont azt is jelenti, ez az állapot átmeneti, amint megkapják amit keresnek, ugyanaz lesz.
ma 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nalunk is situationship volt a pasika reszerol amit meguntam

Hat en kidobtam a csavot, nem pitizett nekem 1 percet sem. Szal nem feltetlen igaz. Mindennap eszembe volt ha pitizett volna megalaztam volna mint ahogy a 3 as irja, hogy erezze h ilyet 1 emberrel nem csinalunk de sajna nem konyorog

ma 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!