Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 körüli nők, hány gyereket szeretnétek? (Mármint szívetek szerint, illetve reálisan.) Miért pont annyit? Ha egy férfi ismerkedéskor megkérdezi, igazat mondtok, vagy hazudtok neki?
Én 3 vagy 4 gyereket szeretnék, így az ismerkedés elején finoman rátérek a gyerek dologra, és ha nem megfelelő a válasz, akkor abba is marad az ismerkedés... kérdés, hogy ilyenkor igazat mondanak a nők, vagy hazudnak? (Pl. mert gondolják, hogy a pasi nem akar, vagy nem tudna 4-et eltartani, és nem akarják elijeszteni.)
Nemrég volt ilyen válasz, amikor mondta a lány, hogy nem akar, aztán mikor látta, hogy nem tetszik a válasz mondta, hogy 2 lehet... na most ez kérdés, hogy mennyire hiteles :)
Tegnap is volt egy randim, ahol szintén rákérdeztem, és a 29 éves lány mondta, hogy nem akar, mert nem fog leszokni a cigiről (kb. 2 doboz/nap), fogyatékos gyereket meg nem vállal! - Na most én csak pislogtam, hogy ez komoly, tényleg van ilyen hozzáállás?!
Ti mennyit szeretnétek?
31/F
nekem a CSOK-hoz 3 kell.
meg egy olyan pasi, akit tudok irányítani.jó van valamije, gondolván a későbbre ha válunk a gyerekekkel tudjunk valahova menni.
24L
Én egyáltalán nem akarok gyereket, és ezt az ismerkedés elején közlöm is. Akkor sem változtatok ezen, ha nagyon bejön a pasi: minek pazaroljam mind a kettőnk idejét?
Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy mind a két nem tud hazudni ebben a témában. Tehát, az exem úgy volt vele, hogy fiatal vagyok, majd úgyis meggondolom magam, és ő mondta, hogy neki mindegy, van-e gyerek vagy nincs. Aztán persze nem volt mindegy, mert akart ő...
"nekem a CSOK-hoz 3 kell" - Gondolom ez szívből jött :D
Egészítsük ki: Tegyük fel, hogy a pasi jól keres, tehát elméletben bármennyi beleférne.
9
Ha elmeletben bármennyi belefer, simán jöhet a 4-5 is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!