Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összefutottam az exemmel, aki 10 milliót ajánlott, ha tőle vállalok gyereket (csak vér szerint, de én nevelem). Amúgy van barátom, akivel éppen gyereket szeretnénk. Mit tennél a helyemben?
Véletlenül összefutottunk, szó szót követett, hogy kivel mi van, aztán mondta, hogy ha tőle vállalok gyereket, ad 10 millió Ft készpénzt (állítólag 100 millió feletti vagyona van, és ez a 10 nem számít, boldogan odaadja).
Vér szerinti gyereket szeretne, azért tőlem, mert szerinte jó anya lennék, én nevelném (a barátommal, tehát nem jönnénk össze újra), szabad kezet kapok mindenben, nem korlátoz semmiben, és ha láthatja a gyereket, fizet gyerektartást is.
Mit tennétek a helyemben?
30-35 körüliek vagyunk.
Remélem ez csak valami vicc. :D
Kiröhögném és többé nem beszélnék vele, nem hiányzik ilyen flúgos félkegyelműek társasága.
Igen az, de Demi Moore 1 millio dollarert szexelt, gyereket nem csinaltak.
Igazabol lenyegtelen, szo nelkul ott is hagytam volna, az ajanlataval egyutt.
Nem vicc, a CSOK-ból jött a dolog, említettem, hogy a párommal 3 gyereket tervezünk, és kihasználjuk a 10 milliós támogatást - na ekkor mondta, hogy ad 10 milliót, ha az első gyereket tőle vállalom.
A filmet én is láttam, nyilván Ő is... de itt nem a szexről van szó, laborban is össze lehet hozni, szerződéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!