Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy fogadjátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy fogadjátok ha a barátnőtöknek nőgyògyászati gondja van?

Figyelt kérdés
Megértőek vagytok?
2021. nov. 3. 09:00
 71/94 anonim ***** válasza:
#68! Én nem írtam ilyet. Mert ez egy nagyon egyoldalú felvetés. Ha úgy írja, hogy “ha részéről is oké, akkor majd lesz orál”, az megint más, mintha annyit ír, hogy “akkor majd megy az orál”. Mintha teljesen természetes lenne, hogy ilyenkor az, hogy a nő hogy van, az sokadrangú kérdés, a lényeg, hogy legyen orál.
2021. nov. 3. 14:22
 72/94 anonim ***** válasza:
74%
Már aki a "cumi" szót használja a szopásra, az egy proli színvonal.
2021. nov. 3. 14:35
 73/94 anonim ***** válasza:
31%

De most érted, ha náluk az a szokás hogy akkor orál van, akkor mi a túrót válaszoljon ha nem azt, hogy "nálunk akkor orál van"? Hazudjon? :D

2021. nov. 3. 14:42
 74/94 anonim ***** válasza:
90%

Nem. Csak miután, látja, hogy milyen alpári kommentek érkeztek, esetleg belevenné, hogy amúgy ez a nőnek is oké, nem csak elvárás megy.

Amúgy mit véded ennyire? A te pasid is így nyilatkozik rólad, vagy miért érintett ennyire meg egy tapló hozzászóló? Csak tényleg érdekel, nem rosszból írom. Én biztos elbeszélgetnék a pasimmal, ha így beszélne rólam/engem érintő dolgokról, hogy mégis hogy gondolja ezt…

2021. nov. 3. 14:45
 75/94 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy bárhogy nyilatkozik mert nem szokott fórumozni, de amúgy nem, nem akarnék ki ha leírná hogy van orál, nincs ebben semmi.

Nem "védem", csak nem szeretem mikor ok nélkül beleállnak valakibe és rossz embernek tüntetik fel.

2021. nov. 3. 14:48
 76/94 anonim ***** válasza:

72.-re.

Oszt mé'?

2021. nov. 3. 14:51
 77/94 anonim ***** válasza:
8%
De ő nem azt írta, hogy “van orál”. Mint hogy eddig is volt, van ilyen. Hanem, hogy “akkor cumi van”. (Ha nincs szex, akkor jöhet majd lesz szopás. Nem kérdés, magától értetődő, senkinek nincs beleszólása) Érzed a különbséget? Gyönyörű nyelvünk van, de úgy látom az emberek jó része nem képes használni, és megérteni.
2021. nov. 3. 14:52
 78/94 anonim ***** válasza:
0%

"Lecumiztam a pasimat." "Cumizzak neked? Igen? Szeretnéd?"

Férfiként, akármelyiket mondja a nő, nekem nem proli.

2021. nov. 3. 14:55
 79/94 anonim ***** válasza:
61%
#78 ösztönlény…
2021. nov. 3. 14:58
 80/94 anonim ***** válasza:

Ti mit láttok? Nálam ez a komment van ott: "Egész jól, olyankor ő orálozik csak."

Ebben hol van a cumi szó?

2021. nov. 3. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!