Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy fogadjátok ha a barátnőtöknek nőgyògyászati gondja van?
De most érted, ha náluk az a szokás hogy akkor orál van, akkor mi a túrót válaszoljon ha nem azt, hogy "nálunk akkor orál van"? Hazudjon? :D
Nem. Csak miután, látja, hogy milyen alpári kommentek érkeztek, esetleg belevenné, hogy amúgy ez a nőnek is oké, nem csak elvárás megy.
Amúgy mit véded ennyire? A te pasid is így nyilatkozik rólad, vagy miért érintett ennyire meg egy tapló hozzászóló? Csak tényleg érdekel, nem rosszból írom. Én biztos elbeszélgetnék a pasimmal, ha így beszélne rólam/engem érintő dolgokról, hogy mégis hogy gondolja ezt…
Nem hiszem hogy bárhogy nyilatkozik mert nem szokott fórumozni, de amúgy nem, nem akarnék ki ha leírná hogy van orál, nincs ebben semmi.
Nem "védem", csak nem szeretem mikor ok nélkül beleállnak valakibe és rossz embernek tüntetik fel.
"Lecumiztam a pasimat." "Cumizzak neked? Igen? Szeretnéd?"
Férfiként, akármelyiket mondja a nő, nekem nem proli.
Ti mit láttok? Nálam ez a komment van ott: "Egész jól, olyankor ő orálozik csak."
Ebben hol van a cumi szó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!