Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valójában több férfi fél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában több férfi fél a nőktől, mint fordítva?

Figyelt kérdés
A kultúrában persze úgy nevelik a lányokat, hogy vigyázzanak, a médiában is sokszor a nemi erőszaktevőket mutatják be, ami traumatizál nőket. Viszont a való életben sok férfi küzd azzal, hogy fél a nőktől, nem meri megszólítani sem őket, hiába vágyna rájuk. A nők meg ügyesebben feltalálják magukat, ha párkapcsolatba kerülnek, nem félnek.

tegnap 19:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
18%

Azért azt ne feledd, ha egy nőnek nem jössz be, és leszólítod, már zaklatásnak veszi, és ha 2-3x hozzászólsz így, már jönnek a játszmák.

Nyilván sok pasi is tisztában van ezzel, ezért sem kockáztat.

tegnap 19:02
 2/22 anonim ***** válasza:
44%
A valóságban egy csomó tényként kezelt dolognak az ellentéte igaz.
tegnap 19:05
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
Öhm.. és szerinted ez a két félelem azonos szinten van? :D
tegnap 19:06
 4/22 Senior Séf ***** válasza:
29%
Egyik nemre se igaz. Ugyanúgy telefon, meg számítógép mellett nevelkednek, nem ismerik meg a másik nem lelkivilágát, gondolkodásmódját. Egy kiismerhetetlen idegen marad számára.
tegnap 19:10
 5/22 kis kolbász ***** válasza:
69%
Ja tényleg veszélyesek meg harapósak 😂😂
tegnap 19:14
 6/22 anonim ***** válasza:
83%

Igen sok pasi retteg attól, hogy egy ötven kilós bölcsész kiscsaj szétveri, megerőszakolja, teherbe ejti vagy esetleg bedrogozza.

Szerencsére a nők félelmei teljesen alaptalanok, hiszen a férfiak azok, akik tényleges veszélyben élnek a fent leírt gonosz csajszikák miatt.

tegnap 19:47
 7/22 anonim ***** válasza:
88%

Ez nem igaz, hogy a nők nem félnek, csak a pasik. Fordítva sem igaz. Az erőszakos emberektől és helyzetektől pl félünk.

De mondok egy konkrét példát erre, szórakozóhely, épp a pultnál álltam egyedül, kértem egy italt, vártam amíg elkészül, mellém állt egy nem túl szimpi srác, és nagyképű stílusban kérdezte “mit iszol?” Mondtam neki, hogy köszönöm, már kértem és mindjárt meg is kapom. Kedves voltam, szerintem eléggé világosan fejeztem ki magam. Nem értette. Kb így nézett ki a beszélgetés (zaklatás) :

Srác - “Akkor kifizetem neked!”

Én - “Köszönöm, kedves tőled, de én nem szeretném ezt”

Srác - “Mit nem értesz te hülye p*csa, ingyen ihatnál?!”

Én - “Értettem, de nem szeretném hogy meghívj, mert nem ismerkedni jöttem, csak a barátnőmmel bulizunk ketten, táncolunk és ennyi.”

Srác - “Te idióta k*rva, még ezt se engeded hogy meg legyél hívva, mi a f@sz bajod van neked is?!”

Én - “Szépen szóltam, te nem érted, hogy nem akarom. Nem akarok veled beszélgetni sem, két percig sem, mert nem tetszel és nem akarok tőled, veled semmit!”

A srác kiabált velem, folytatta a szidalmazásom, túlságosan közel állt hozzám, para volt és el is vette a kedvem meg a biztonságérzetem a buliban. És ez még csak nem is egy szélsőséges példa, kb mindennaposak az ilyen és ehhez hasonló erőszakoskodások, nőktől ugyanúgy mint férfiaktól.

tegnap 19:53
 8/22 anonim ***** válasza:
16%
7 Ez hatalmas kamu, először is túl választékosan és hosszasan reagáltál neki vissza, életedben nem voltál még szórakozóhelyen ahol szól a zene, és nyüzsgés van körülötted. Örülsz ha tőmondatokban tudsz beszélni és azt is orditva úgy hogy halljátok egymást, úgyhogy ilyen helyzetben ha alapból nem is vagy bunkó a legegyszerűbb bunkó módon küldöd el a fenébe.
tegnap 20:05
 9/22 anonim ***** válasza:
79%
#8 nem a 7. vagyok de te hallod teljesen debil vagy :DDDD
tegnap 20:09
 10/22 anonim ***** válasza:
13%
9 Te sem voltál még bulizni ilyen helyen akkor
tegnap 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!