Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők valójában lenézik vagy értékelik, ha egy férfinek több időre és érzelemre van szüksége a szexhez?
Én értékelném, csak nem találkoztam még ilyennel.A legtőbb csak kompromisszumként vár, vár, közben tördeli a kezét, toporog, hogy "mikor adom már meg magam".
Ideális az lenne számomra, amit leírtál, és a megfelelő időpontban ugyanúgy kezdeményezzen a férfi, csinálja úgy, mint azok, akik már a 2. randin szexelnének.
Már ha ez így érthető számodra.
A bepróbálkozás hiányát úgy érted, hogy csók, ölelés, semmi sem volt?
Bennem is valami hasonló fogalmazódott meg, mint a hatosban. Az se jó, ha már az első randin dugna és nyomul, taperol, szexchatet akar stb. De az s, ha 3 hónapnál még játsza a szende szüzet és a kezemet nem fogja meg.
Szerintem mindig a randi, a hangulat és a felek habitusa dönt. Se a szexgépet, se a szende szüzet ne játsza meg, hanem csak legyen önmaga, aztán úgyis alakul, ha meg van hozzá a szikra. Nem szeretem a direkt játszmákat, meg szerepjátékot, abból lesz később a nagy pofára esés.
Egyáltalán nem tartom rossznak ha egy férfinek több időre és/vagy érzelemre van szüksége. Nem ettől lesz kevésbé férfias.
Nekem az férfias pl.: ha ismeri magát, tudja hogy ő hogyan működik, ezt értelmesen és hatékonyan, őszintén le tudja kommunikálni és persze amikor oda kerül a sor, hogy megtörténik a dolog, akkor viszont szenvedélyesen megcsókol, irányít de nem elnyom, tudja mit és hogyan akar és az egész a közös és kölcsönös örömszerzésről szól.
Sokkal jobb, mint valaki akinek egy seprűre is feláll. Sőt, az nem jó.
Mondok egy példát:
18 éves koromban amikor egyetemre mentem megismertem egy srácot. Ő akkor volt 24-25 éves, szintén odajárt csak már régebb óta és ilyen mindenki ismeri és mindenkit ismer kaliber volt. Ill. azóta is az. Mellé vicces, közvetlen, kommunikatív és nagyon bejött.
Kb. reménytelenül odavoltam érte. Nem sok esélyem lett volna, mert én akkor még nagyon kislány voltam, plusz a tesóm egyik barátja. De akkoriban azt hittem, hogy ő tökéletes kb és idealizáltam.
Na eltelt már jópár év, már én vagyok 24 ő meg 30. Azóta megtudtam róla egy-két dolgot, mert azért vannak közös ismerősök, barátok stb.
Pár éve lefeküdt a legjobb barátnőmmel, egyéjszakás kaland, oké. Azt kiderült, hogy egy másik barátnőmre is jópárszor ráhajtott bulikban, illetve azóta megtudtam, hogy még kiknél próbálkozott és feküdt le. Alapvetően nincs bajom azzal ha valaki élvezi az életet és sokat szexel, mert ha megteheti, tegye bár én nem vagyok ilyen. De azért ezek között az emberek között volt egy-két olyan csaj akik háááát külsőleg se tudom, hogy áll rá fel, de oké ízlések és pofonok, de emberileg is azért vannak bajok némelyiknél. Egyre gondolok pontosan.
És a barátnői eddig mindig tök szép lányok voltak, de szerintem az is azért sokat elmond egy emberről, hogy kikkel fekszik le és nekem kicsit gáz(?) vagy igénytelen vagy nem tudom, hogy olyannal is lefeküdt aki egy elég nagy ri*i. És oké persze nem feleségül veszi, de akkor is:D
Kicsit ilyen hogy van hozzá gusztusa feelingje van.
Aztán az már érdekesség, hogy én azóta felnőttem, sokkal jobban nézek ki mint akkor, jót tettek az évek meg az önfejlesztés. Ő meg 30 évesen is majdnem ugyanúgy él, mint 24 évesen. Sulit nem fejezte be (ami egy dolog), de nem látom rajta, hogy nagyon megkomolyodott volna. És a sors fura fintora, hogy most már azt érzem ő nem lenne elég jó nekem. Még szexre sem. Mert a tudat, hogy ő korábban kikkel volt kicsit undi (gondolok megint arra az egy-két emberre).
Szóval egy szó, mint száz: sok nő, az értelmes lányok/nők szerintem tudják értékelni ha egy férfi megválogatja kivel fekszik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!