Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugy erzem nem meri kimutatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem nem meri kimutatni hogy erdeklem mert fel, hogyan deritsem ki hogyan erez valojaban?

Figyelt kérdés

24 eves lany vagyok o 28 eves.

Nagyon azt erzem, hogy erdeklem de minden erovel azon van hogy ez ne deruljon ki mert fel.

Elegge nocsabasz fiu, nem volt még felesege, nem elt még egyutt senkivel.

Hogyan deritsem ki mi az igazsag?

Mit irjak neki amibol kiderul?

Arra gondoltam ha legkozelebb ir megirom neki, hogy le fogom tiltani mert ugy erzem nem erdeklem ot es jatszmazik. Ha hagyja szo nelkul, akkor nem erdeklem ha mond valamit amivel az ellenkezojet erzem, akkor nem tiltom le.

Vagy jobb otletetek?

jún. 8. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy nőcsábász?

Mi alapján érzed úgy, hogy érdekled?

jún. 8. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd...

Ha nőcsábász, tuti nem fél.

Fiatalon én sem hittem el teljesen, agyalgattam, megkérdőjeleztem, de ma már én is azt mondom: amelyik férfinak kellesz, akar valamit, az lép, egyértelmű lesz, nem maradnak kérdéseid, nem neked kell trükközgetned, kiugrasztanod a nyulat a bokorból meg ilyenek...

jún. 8. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nőcsábász pasi, de fél? Nem érzed az ellentmondást?

Ha tényleg nőcsábász, akkor rajtad kívül még 10 lány hiszi, hogy jaaj, szeret, csak fél kimutatni. Na persze...

jún. 9. 00:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Voltatok együtt és azért kerül téged?
jún. 9. 04:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne légy óvodàs!

Nem kell jàtszmàzni,ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor kérdezz rà, hogy lesz a közelben ekkor meg akkor egy bizonyos rendezvény, lenne -e kedve elkísérni?

Egyébként szerintem ha akar valamit a férfi, egyértelműen kimutatja.

jún. 9. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!