Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként ismertek olyan férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ismertek olyan férfit aki sikeresnek hiszi magát pedig valójában komolytalan?

Figyelt kérdés

Olyan aki mindig dolgozik, tényleg nagyon elfoglalt, nyomja, csinálja, komolyan kommunikál erről stb.

Közben anyagilag semmire nem jutott, albérletezik stb.

jún. 4. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Miért lenne komolytalan azért, hogy szegény?
jún. 4. 10:30
 2/10 A kérdező kommentje:

# 1

én csak kérdezem hogy ha szakmailag, munkában komolyan dolgozik valaki, de egyszerűen azt csak átlagosan fizetik, az nem teszi komolytalanná nők szemében?

jún. 4. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért tenné? Az a lényeg én szerintem, hogy dolgozik és felnőttként viselkedik (többnyire) az életben.
jún. 4. 10:37
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Magyarországon az emberek túlnyomó többségére igaz amit leírtál. De ettől senki nem lesz “komolytalan”.
jún. 4. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező elég komoly kisebbségi komplexusod van.
jún. 4. 10:41
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Számomra azok a férfiak ilyenek, akik olyan tevékenységből élnek, gazdagodtak meg, amelyeket értéktelennek tartok, anyagiaktól függetlenül.
jún. 4. 10:42
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Én csak olyat ismerek aki tényleg sokat dolgozik magas színvonalon, elismert szakember, sokat keres, jól is néz ki, ad magára, miközben képtelen normálisan kapcsolódni bármilyen nőhöz. Mindig talál barátnőt mert jó a kommunikációs képessége is, de egy nőt sem tud megtartani 1-2 évnél tovább. Sérültek a kötődési mintái, paranoiásan fél megosztani az életét (pénzét) egy nővel, fél kimozdulni a megszokott séma szerinti életéből.

Na akkor ez a verzió mennyivel jobb mint amit te írsz?

Van pénze de nem tud normálisan kapcsolódni a másik nemhez, az mennyivel jobb?

Nem a jól fizető munkán fog múlni.

jún. 4. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak olyat ismerek mint amit a 7-es írt. Sikeresnek hiszi magát, mindene megvan de közben nagyon béna a nőkhöz, amiatt komolytalan.
jún. 4. 10:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak szakmák, amik nem fizetnek jól, de ha azt szereti csinálni, én miért ítélném el érte? Lehet nagyon penge benne, de kötve van a keze, mert pl. állami szektorban van.
jún. 4. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Az albérletes ember miért szegény? Nekem saját lakásom van, ha albérletben élnék, már nem ott élnék, hanem az utcán.
jún. 4. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!