Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek csak rövid, max 1-2 éves kapcsolatai voltak összeköltözés nélkül, az majdnem olyan, mintha nem lett volna még kapcsolata, tehát komolytalan, "valami gond van vele"?
Ez a normalis az elején.
Senki nem indít osszekoltozess
21 éves vagyok, 1-1.5 éve vagyok együtt a párommal. Igazándiból nem élünk együtt, de majdnem. Illetve már tervezzük a költözést, kivettünk egy albit. Pár hét múlva lesz a diplomaosztónk, a záróvizsgán túl vagyok.
Valami gond lenne velem? Kétlem. Ha 40 évesen tartanék itt, akkor lehet elgondolkodnék.
Mi a párommal egyetem alatt költöztünk össze, mert keveset tudtunk volna találkozni, mindketten dolgoztunk is az egyetem mellett.
Kb 3 hónap kapcsolat után költözünk össze albiba, vagyis én elkoltoztem, aztán ő is oda költözött, azóta is minden oké, már két éve.
Szerintem egy 2 éves kapcsolat nem rövid.
Már bocs, de annál hosszabb kapcsolatban házasság nélkül minek lenni?
Ha pl. én 3-4 évig együtt vagyok valakivel és még nem kérte meg a kezem, tovább is állnék.
#7 azért ez elég butaság csak ez alapján.
Sok ismerősöm van, akik most 20-23 évesek és 14-15 éves koruk óta vannak a párkapcsolatukban. Én 20 évesen jöttem össze a párommal, most 22 vagyok és még nem vágyom esküvőre. Sőt 24 éves korom előtt nem akarok házasodni. Hiába tudom a párommal elképzelni az életemet. Egyszerűen nem vagyok ebben az életszakaszban. Előbb lediplomázok mesteren. Leghamarabb ezután jöhet az eljegyzés és utána még kb egy év az esküvőig. (Én vagyok a lány, szeretnék házasságot, szeretnék gyerekeket, és a jelenlegi párommal szeretném ezeket, csak nagyon nem most)
Szóval ez kortól is nagyon függ szerintem, mert hiába vagy 3-4 éve együtt valakivel, ha még csak 18-20 éves vagy.
És a 22 éves nem felnőtt? Dolgozik, külön él stb. Tegyük fel van egy 6 éves kapcsolata. Most szakítani kellene, mert nem hazasodtak meg 20 évesen?
Oké, 30 évesen megértem ezt a hozzáállást, egyet is értek vele. De a kérdés a korábbi (összes eddigi) kapcsolatokra vonatkozik. Arra is, amiben fiatal felnőttként volt részünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!