Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözésnél ha az egyik félnek már van gyereke a korábbi kapcsolatából, érdemesebb külön kasszán lenni?
A barátnőmnek van egy 4 éves gyereke, eut el is fogadtam. Most fogunk összeköltözni és felmerült bennem, hogy jobb lenne ha külön kasszán lennénk, mivel neki vannak olyan kiadási a gyereke miatt amik nekem ugye nincsenek.
Ideális ilyen esetben a külön kassza? Férfiak, ti hogy oldottátok meg hasonló esetben?
Ez nem elfogadásnak, hanem elviselésnek tűnik.
Nagyon fontos, hogy ezt még az összeköltözés előtt megbeszéljétek és együtt alakítsátok ki közösen a mindkettőtök számára elfogadható megoldást.
Kérlek, még ma mondd el neki, hogy mi jár a fejedben!
Ez sok dologtól függ. Ki költözik kihez, mióta vagytok együtt, stb.
Másrészt ez a "te gyereked, nem az én gondom, oldd meg egyedül" elég biztos recept arra, hogy a gyerekkel ne legyen jó a kapcsolatod, és rámenjen a nővel is.
Gondolom, az se okoz majd problémát, ha te nem szólhatsz a gyerekre, nem nevelheted. Elvégre nem a tiéd.
Cserébe nem kell segítened, ha a nőd nem tud érte menni az oviba, vagy este el kell rohanni vele ügyeletre.
A házimunkát is illik pontosan, precízen felezni. Ahogy a kiadásokat.
Következő lépés, hogy lesz én kajám, te kajád, mert drága a turórudi, a büdös kölke meg kettőt evett.
Igazából nem látom, hogy miből derül ki, hogy elfogadod a párod gyerekét. Ez nem azt jelenti, hogy beköltözhet az anyjával az albérletbe, te meg 18 éves koráig eltűröd.
Mekkora balek vagy te kérdező! Barátnő gyerekkel... erre annyit tudok mondani hogy majd rájössz magadtól is. Összeköltözni egy gyerekes nővel?!
Jéééézus Isten! :D
#9:
Irigykedsz, mi? Nem mindenkinek jön össze az élet. De majd lesz neked is valakid. Egyszer. Talán.
Á, hagyjuk, ne áltasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!