Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözésnél ha az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözésnél ha az egyik félnek már van gyereke a korábbi kapcsolatából, érdemesebb külön kasszán lenni?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek van egy 4 éves gyereke, eut el is fogadtam. Most fogunk összeköltözni és felmerült bennem, hogy jobb lenne ha külön kasszán lennénk, mivel neki vannak olyan kiadási a gyereke miatt amik nekem ugye nincsenek.

Ideális ilyen esetben a külön kassza? Férfiak, ti hogy oldottátok meg hasonló esetben?

2022. aug. 13. 09:07
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
98%

Sok(k) hatás fog még érni attól a gyerektől, a dolog természete miatt:

- véletlen eltöri a kedvenc teáscsészéd,

- összefosod magad a rotavírustól, amit hazahozott az oviból,

- anyuka nyári szabadságát elviszi az iskolaszünet, a pénzét pedig a táborok, ezért együtt nem mentek sehova,

De mondok jobbat: valami groteszk csoda folytán megszeret a gyerek és folyamatosan a sarkadban liheg.

Szóval beszélgessetek összeköltözés előtt és egyeztessézek a részletes elképzeléseket.

2022. aug. 13. 12:00
 22/45 A kérdező kommentje:

-Nincs "teáscsészém", illetve a f@szom se bánja a poharakat meg a csészéket, ez inkább női agybaj, nekem a papírpohár is príma.

-Rotavírusra kapnak talán oltást, de voltam már életemben beteg, és gondolom leszek is.

-Van nagyszülő, a pénzét meg ő osztja be.

-ő dolga.

2022. aug. 13. 12:09
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Akkor minden rendben. Külön kassza.

2022. aug. 13. 12:19
 24/45 anonim ***** válasza:
94%

Ez is egy példa arra, mikor neked se jut jobb, a csajnak se, aztán megpróbáljátok együtt. De az egyetlen, amit ketten elértek együtt, hogy tönkreteszitek a gyereket.

Kérdező: mi van, ha x hónap után nem bírjátok tovább, és szét kell költözni? Legalább neked van rá elég tartalékod?

2022. aug. 13. 13:49
 25/45 A kérdező kommentje:
Van, de fogjuk bírni együtt. És képzeld, jutna más, de nekem ő kell.
2022. aug. 13. 13:52
 26/45 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, ez se normális sztm.

Ha egyszer közös élet, akkor közös minden teher. Ha elfogadod a gyereket az azt jelenti, h részben a Te "gondod" is lesz.

Nálunk nem volt evvel gond, semmivel nem számoltunk el, párom is vett a gyereknek mindent (néha már szóltam Neki, h nem kell mindent megvenni). Ő is rászolhatott, vitte iskolába, vigyázott rá, stb...

Na ez volt egy igazi "család" (párom vasárnap motorral meghallt).

Sztm Te nem igazán fogadod el, csak elviseled a gyereket.

De ha a nőnek is jó ez akkor hajrá, a gyereknek tuti nem lesz az (ami Téged nem érdekel úgyse).

N 30

2022. aug. 13. 14:29
 27/45 anonim ***** válasza:

"Van, de fogjuk bírni együtt. És képzeld, jutna más, de nekem ő kell."

Mennyien mondták már ezt! :)

2022. aug. 13. 14:54
 28/45 A kérdező kommentje:
Amit te írtál azt is mennyien mondták már! :-)
2022. aug. 13. 14:58
 29/45 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj cimbi, nekem aztán tök mindegy hogy döntesz!
2022. aug. 13. 15:14
 30/45 anonim ***** válasza:
95%
Minek költözöl vele össze, mikor nem fogadod el a gyerekét? Neked ő csak egy kolonc.
2022. aug. 13. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!