Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözésnél ha az egyik félnek már van gyereke a korábbi kapcsolatából, érdemesebb külön kasszán lenni?
A barátnőmnek van egy 4 éves gyereke, eut el is fogadtam. Most fogunk összeköltözni és felmerült bennem, hogy jobb lenne ha külön kasszán lennénk, mivel neki vannak olyan kiadási a gyereke miatt amik nekem ugye nincsenek.
Ideális ilyen esetben a külön kassza? Férfiak, ti hogy oldottátok meg hasonló esetben?
Sok(k) hatás fog még érni attól a gyerektől, a dolog természete miatt:
- véletlen eltöri a kedvenc teáscsészéd,
- összefosod magad a rotavírustól, amit hazahozott az oviból,
- anyuka nyári szabadságát elviszi az iskolaszünet, a pénzét pedig a táborok, ezért együtt nem mentek sehova,
De mondok jobbat: valami groteszk csoda folytán megszeret a gyerek és folyamatosan a sarkadban liheg.
Szóval beszélgessetek összeköltözés előtt és egyeztessézek a részletes elképzeléseket.
-Nincs "teáscsészém", illetve a f@szom se bánja a poharakat meg a csészéket, ez inkább női agybaj, nekem a papírpohár is príma.
-Rotavírusra kapnak talán oltást, de voltam már életemben beteg, és gondolom leszek is.
-Van nagyszülő, a pénzét meg ő osztja be.
-ő dolga.
Akkor minden rendben. Külön kassza.
Ez is egy példa arra, mikor neked se jut jobb, a csajnak se, aztán megpróbáljátok együtt. De az egyetlen, amit ketten elértek együtt, hogy tönkreteszitek a gyereket.
Kérdező: mi van, ha x hónap után nem bírjátok tovább, és szét kell költözni? Legalább neked van rá elég tartalékod?
Nem tudom, ez se normális sztm.
Ha egyszer közös élet, akkor közös minden teher. Ha elfogadod a gyereket az azt jelenti, h részben a Te "gondod" is lesz.
Nálunk nem volt evvel gond, semmivel nem számoltunk el, párom is vett a gyereknek mindent (néha már szóltam Neki, h nem kell mindent megvenni). Ő is rászolhatott, vitte iskolába, vigyázott rá, stb...
Na ez volt egy igazi "család" (párom vasárnap motorral meghallt).
Sztm Te nem igazán fogadod el, csak elviseled a gyereket.
De ha a nőnek is jó ez akkor hajrá, a gyereknek tuti nem lesz az (ami Téged nem érdekel úgyse).
N 30
"Van, de fogjuk bírni együtt. És képzeld, jutna más, de nekem ő kell."
Mennyien mondták már ezt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!