Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözésnél ha az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözésnél ha az egyik félnek már van gyereke a korábbi kapcsolatából, érdemesebb külön kasszán lenni?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek van egy 4 éves gyereke, eut el is fogadtam. Most fogunk összeköltözni és felmerült bennem, hogy jobb lenne ha külön kasszán lennénk, mivel neki vannak olyan kiadási a gyereke miatt amik nekem ugye nincsenek.

Ideális ilyen esetben a külön kassza? Férfiak, ti hogy oldottátok meg hasonló esetben?

2022. aug. 13. 09:07
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Elfogadom a gyerekét.
2022. aug. 13. 15:18
 32/45 anonim ***** válasza:
91%
Ő elfogadja, most mondta. Adjuk rá áldásunkat, induljanak el azon az úton, ahol 10/9-en megbuknak. Hajrá, hajrá!
2022. aug. 13. 15:20
 33/45 anonim ***** válasza:
67%

Mindig érdemesebb külön kasszán lenni.

Ezzel egy komoly konfliktus forrást lehet kihúzni a kapcsolatból.

2022. aug. 13. 15:23
 34/45 anonim ***** válasza:
El a francokat...
2022. aug. 13. 15:39
 35/45 anonim ***** válasza:
73%
A kérdésre a válasz: igen, érdemesebb külön kasszán lenni.
2022. aug. 13. 20:48
 36/45 anonim ***** válasza:
82%
Termeszetesen kulon kassza. Szarul fog esni, mikor a penzed elmegy minden szirszarra, amit amugy magadnak sem vennel meg, de a mai gyerekeknel "kell". Aztan ha baratnod olyan fajta, hogy a gyerekenek rovidtavon mindent megvesz es nem erdekli a hosszu tavu celok, akkor rabasztal. Meg nincs annyi fizetes a vilagon, amit ne lehetne elkolteni gyerekre.
2022. aug. 13. 23:28
 37/45 anonim ***** válasza:
79%
Külön kassza mindenképpen. Én özvegy férfi felesége lettem, van egy gyereke, nem is volt kérdés, hogy külön kasszázunk. Jól közelítette meg 36-os, én is tudtam előre, hogy rosszul érezném magam, ha ahhoz asszisztálnék a pénzemmel, hogy minden szart megkapjon a gyerek (én is csak elfogadtam, de szeretni nem tudtam sosem). Kényes vagyok arra, hogy kire megy el a pénzem, bevallom, mivel nem vagyok álszent.
2022. aug. 14. 12:28
 38/45 anonim ***** válasza:
57%

Nem fogtok ti egyutt maradni. Ha osszekoltoztok annak a 4 eves gyereknek te a mostohaapja leszel, egy szuloi figura az eleteben. Majd nem veszel neki enni, egy szem gyogyszert se amikor beteg, egy fuzetet se iskolakezdeskor, sot a lakasban is csak kerulgetni fogod merthogy neveljek meg foglalkozzanak vele a szulei? Mi lesz veled ha a gyerek megszeret es mondjuk rajtad jobban logna mint a sajat apjan mert konkretan teged fog tobbet latni, tobbet leszel vele?

Persze igy egyszerubb, hogy kihuzod magad minden felelosseg alol, de hamar ra fogtok jonni hogy ez igy nem mukodik.

2022. aug. 14. 12:32
 39/45 anonim ***** válasza:
70%

38: A nem kozos kassza amugy azt jelenti szerintem, hogy jellemzoen nem o fogja fizetni a gyerek nagyobb kiadasait. Az etkezesi extra igenyeket sem. Tehat, ha a gyereknek az anyuka szeretne, iskolai etkezesere kifizetni napi 5e forintot mondjuk, akkor sajat penzebol teszi majd zsebpenz formajaban, nem pedig mostoha apuka penzet huzzak be. Ez automatikus es nem azt jelenti, hogy gorcsosen nulla penzt fog a gyerekre kolteni. Hanem, csak az anyuka tisztaban lesz vele, hogy az o es a gyerekek apukajanak felelossege a gyerek eltartasa, hiszen beloluk szarmazik.

A nem kozos kasszaban az a jo, hogy itt siman lehet a jofej es mostohaapuka, hiszen igy marad penze olyan ajandekokra, amit nem engedhet meg a feleseg :) Ez akar a gyereknek jobb is lehet, hiszen tobb mindene lesz :)

2022. aug. 14. 13:39
 40/45 anonim ***** válasza:
77%
39. Nem tudom, szerintem aki alapjaraton nem akar reszt venni a gyereket erinto koltsegekben az nem fogja ajandekokkal meg extra dolgokkal elhalmozni. De ne legyen igazam.
2022. aug. 14. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!