Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözésnél ha az egyik félnek már van gyereke a korábbi kapcsolatából, érdemesebb külön kasszán lenni?
A barátnőmnek van egy 4 éves gyereke, eut el is fogadtam. Most fogunk összeköltözni és felmerült bennem, hogy jobb lenne ha külön kasszán lennénk, mivel neki vannak olyan kiadási a gyereke miatt amik nekem ugye nincsenek.
Ideális ilyen esetben a külön kassza? Férfiak, ti hogy oldottátok meg hasonló esetben?
Pedig igen. Más ám úgy adni, hogy muszájból, és más úgy, hogy jófejségből, mert most jólesik nagylelkűnek lennem.
Volt, hogy hazaállíttam egy klassz felsővel, vagy elvittem a lányt magammal a kozmetikushoz. Sőt, a szalagavató utáni partyra a ruháját én fizettem. De ezt így elvárás nélkül, és még jól is esett.
43: Az elfogadas szerintem nem jelenti azt, hogy az eleted is felaldoznad erte.
Siman lehet, hogy elfogadja, de nem szereti ugy, mintha a sajat gyerek lenne. Foleg nem 2 het vagy 1 het vagy akar 1 ev utan. Szerintem ez teljesen normalis.
Mar onmagaban a ferfiak nehezebben szeretik meg(tovabb tart) a sajat gyerekeiket is, hiszen a kotodeshormon a noknel aktivabban jelen van mar csak a szoptatas es szules miatt is.
Fel kell szerintem ismerni, hogy az emberi szervezetnek vannak korlatai es nem elvarni a lehetetlent.
Eleg fura, hogy ilyen kifejezest hasznalsz, hogy "dugdosnad elole a penzt". Undorito. Talan nem kellett volna "mindenfelet a pinajaba dugdosni" felelotlenul, akkor nem lenne "penzdugdosas" sem. Raadasul azert van gyerektartas, hogy ez ne legyen problema.
Raadasul szerintem ez nem penzdugdosas, hanem jozan itelokepesseg. Foleg ugy, hogy nem tudjuk miota vannak egyutt. Lehet tenyleg csak par honapja. Igy egy ismeretlen ember ivadekat kellene tamogatnia ugy, hogy alig ismerik egymast. Majd ha ugy erzi, hogy szeretne tamogatni, akkor megteszi. Addig jobb a bekesseg.
Eloszor szeressek es ismerjek meg egymast a baratnojevel, toltsenek el egyutt idot. Az fontosabb hosszutavu cel. Ha kelloen szeretik egymast, akkor maximum utana tud a gyerekkel is alaposabban megismerkedni es esetleg megszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!