Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyorsan estetek általában eddig szerelembe a jelenlegi vagy korábbi párkapcsolatotokban?
Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 16:00
A kérdező szavazást indított:
Első látásra szerelem, könnyen szerelmes leszek/lettem eddig
2-3-4 randi után
1-2 hónap randi/kapcsolat után
2-4 hónap randi/kapcsolat után
Kb. fél év kellett
Fél-1 év
Több, mint 1 év
Kapcsolatonként más - ha van időd, kifejtheted :)
Egyéb
28 szavazat
1/17 anonim válasza:
Nagyon gyorsan, pár randi után már se nem láttam, se nem hallottam.
2/17 anonim válasza:
Nálam olyan 4 hónapnyi kapcsolat kellett ahhoz, hogy tényleg ki tudjam mondani, hogy szerelmes vagyok, de nyilván előtte is éreztem iránta vonzalmat, erős szimpátiát és kedveltem.
3/17 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen se lát, se hall dolog. Ez egyértelműen a heves fellangolasnal van, amikor nem tudjuk, ki a másik, de úgy érezzük, ő a másik felunk. De ez nem szerelem.
Igazán szerelmes 2-4 hónap körül szoktam lenni, amikor megismerem.
4/17 anonim válasza:
Ha szép kocsival jön, jó parfüm,drága óra, drága cipő,jó helyre visz vacsorázni, akkor megesik hogy az első randin van szex.
Ahogy a felsoroltakból hiányzik egy vagy több dolog, úgy egyre később van szex, ha lesz egyáltalán.
28L
6/17 anonim válasza:
1-es voltam: lehet az még nem szerelem, de valami mégis csak lehetett, mert azóta már összeházasodtunk.
7/17 A legrosszindulatúbb válasza:
Első találkozásunk alkalmával.
8/17 anonim válasza:
Nekem az első szerelem volt, amikor tényleg éreztem, hogy bumm van bennem első látásra az a tipikus, hogy a hasad szarásig van érzéssel meg stb. :D Azt elmúlt bennem és sokáig nem is lettem szerelmes többet, mert kikapcsoltam ezt az érzést és jöttek mentek a nők nálam :) Hamar megszoktam ezt és annyira racionálisan álltam a nőkhöz, hogy ha akartam volna se jött volna ez a szerelem érzés, aztán átkapcsoltam újra a régi üzemmódba és engedtem magamnak, hogy most újra szerelmes legyek és az 5 éve tart. Egyébként semmi negatív nem volt, hogy amiatt nem akartam volna szerelmes lenni, csak éltem a nagyvilági életet...
9/17 anonim válasza:
6-os
Persze, kell a vonzalom, kémia meg érzések, csak szerintem az elején az meg nem szerelem. De gratulálok, sok boldogságot ☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!