Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítása szerint szeret de én egyszerűen nem érzem,és azóta hogy erről tudomást szerzett teljesen megváltozott a viselkedése.Miert?
Figyelt kérdés
Eddig tök zavarba volt amikor találkoztunk,én kedvelem őt vagy hát meg kedveltem de szégyellem felvállalni az érzéseimet így hogy tudom hogy ő igazából nem szeret,csak mondja.Néha tényleg úgy éreztem,egy egy olelesebol,csokjabol,vagy amikor együtt voltunk.De egyes dolgok ezt meg kérdőjelezték,és emiatt vagyok bizonytalan.Hianyzik.Tegnap írásban megbeszéltük hogy hagyjuk az egészet,nem bízok benne,ezzel elmondása szerint fel is idegesitettem de minden jel arra mutat hogy egyes dolgokban hazudik.Egyszer eltűnt két napra nem írt semmi,de nem volt nála telefon állítása szerint..nem tudom ezt elhinni.A lényeg az,hogy nagyon rosszul érzem magam mert szerintem tényleg megkedveltem,és nem tudok ezzel az érzéssel mit csinálni.Ha látom próbálok közömbös lenni meg laza,nem tudom ez mennyire látszik,közben a kezem az remeg.Ő meg hirtelen olyan magabiztos lett,eddig ő is tiszta ideg volt amikor meglátott.Nem is értem az egészet,annyira nem akarom ezt érezni ezt az uresseget hogy szívem szerint vele lennék de közben bennem van az hogy bizalmatlan vagyok vele szemben,és most is dolgozok csak ő jár a fejemben egyáltalán nem tudom elterelni róla a figyelmem.Mit tegyek?most ő valóban szerethet?én már nem tudom mit higyjek el..nov. 20. 06:40
1/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk amikor találkoztunk most legutóbb nem egyedül volt hanem munkatársaival lehet azért volt közömbösebb fogalmam sincs
nov. 20. 06:45
2/4 anonim válasza:
Nem szeret és hazudik. A bizalom elveszett a részedről. Ha egy szerettünk elveszti bennűnk a bizalmát, azzal minket nem "felidegesít", ahol a pasid fogalmazott, hanem kétségbe esünk és kaparunk, hogy visszanyerje. Nagyon fiatal lehetsz még, bőven találhatsz normális embert.
3/4 A kérdező kommentje:
Írogat meg hívogat sokszor,meg azt mondja tudja hogy szeretem csak szégyellem ezt bevallani.Csak nehéz nemet mondani ha közben megszakad a szívem.
nov. 20. 07:13
4/4 anonim válasza:
Ha nem bízol benne teljesen mindegy, hogy szeret-e mert nem fog szeretni. De nem lehet benne bízni. Megváltozott mert lekoptattad. Ha vele leszel eljátssza egy ideig, hogy szeret aztán megint érezni fogod, hogy nem. Semmi értelme mégegyszer vele lenned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!