Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljak meg kedveskedni, jobban kifejezni az érzéseimet?
Szüleim 5 éves koromban váltak el, előtte 5 évig háborús övezet volt az otthonunk.
Utána anyám hozzáment egy nárcisztikus, erősen autistagyanús férfihez, tőle sem láttam sok szeretetet.
Ezért nekem a mai napig idegen, ha valaki megölelne csak úgy, vagy ha a legjobb barátnőim mondják, mennyire szeretnek… Oké, és? Ők tudják, milyen vagyok, nem veszik magamra a beszólásaimat, mert tudják, hogy nem gonoszságból mondom őket. Csak nem érzem, hogy ha valaki pl. egy egész délután át készített egy tortát, arra nem illik azt mondani, hogy ha rendeli valahonnan, mindenki jobban jár.
Lett egy barátom, ez az első komoly kapcsolatom (22 éves vagyok).
Nem régóta vagyunk együtt, teljesen jól tolerál, de pl. múltkor filmeztünk, megöleltem és mondtam, hogy már annyira hiányzott. Ő ezen meglepődött, mert hogy még sosem mondtam neki ilyet. És belegondolva, tényleg nem jut eszembe, hogy ilyeneket mondjak… Pedig szeretem, szeretek vele lenni és mindig várom, hogy együtt legyünk. De olyankor valahogy ezek a kis kedves dolgok egyáltalán nem jutnak az eszembe.
Hogyan tudnék ezen javítani?
Nem jó kifogás a családi háttér amikor már felnőtt vagy. Önmagadon csak te tudsz segíteni, de egyáltalán nem vagy azon hiszen a saját barátaid hülyének nézed és a párod szintén. Elveszel belőlük amit akarsz, de visszafelé már nem adsz semmit.
Önző, éretlen kupac kaki vagy és vissza fogod kapni amit nyújtasz előbb vagy utóbb.
3-as, te pedig egy büdös bunkó!
Akiket szeretek, azok számíthatnak rám bármikor, bármiben.
"barátnőim mondják, mennyire szeretnek… Oké, és? Ők tudják, milyen vagyok, nem veszik magamra a beszólásaimat, mert tudják, hogy nem gonoszságból mondom őket."
Neked szabad mindent mert te"szegény" nem kaptál elég szeretetet szóval te se adsz másnak. Bravó! 🤡🤡🤡
Jól van heteske, menj innen szia!
"Ha nem mutatod ki, akkor nem biztos, hogy ők is így érzik."
Érzik és tudják. Lassan 20 éve vagyunk barátnők. Úgy gondolom, hogy annyira csak nem vagyok szörnyű, ha ugyanaz a két legjobb barátnőm, akikkel az óvoda első hetén jóban lettem... De ugyanígy megvannak az általános iskolai és gimis barátságaim is a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!