Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szoktatok a hétköznapokban kedveskedni a barátnőtöknek?
Jöttem ötleteket gyűjteni. (nem, nem azért mert magamtól egyáltalán nincs ötletem, csak hátha látok valami jó tippet, ami nekem eszembe sem jutott)
Mi együtt élünk, mind a ketten dolgozunk a tanulmányok mellett, de nekem talán kicsit több szabadidőm van. Leggyakrabban sütök/főzök neki, ha hamarabb értem haza, mint ő. Vagy felkelek hamarabb és reggelivel várom :)
Mi ugyanígy vagyunk.
Nálunk a palacsintával, rántottával (egyéb reggelivel) ébresztés viszonylag gyakori. Hasonlóan ugyanez pl megcsináljuk a másik helyett a ráeső feladatot (főzés, takarítás stb)
Csinálj neki teát mikor tanul, vigyél neki gyümölcsöt vagy csokit. Reggel a nehéz napja előtt főzz neki kávét (ha szereti)
Nálunk a tanulásban segítés sem ritka.
Szervezz randit, akár egy hétvégi kiruccanást akár csak egy pizzázást a közeli étteremben.
Ha te mész vásárolni, vedd meg a kedvenc nasiját
Érkezéskor mindig csókold meg, legyen sok érintés, töltsetek együtt minőségi időt is. Dicsérd meg gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!