Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Történt-e már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt-e már olyan, hogy valami varázslatos dologtól sokkal menőbb lett egy pasi és ettől hirtelen elkezdett tetszeni csajoknak?

Figyelt kérdés

ma 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Lefogyott és megizmosodott.
ma 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Nyert a lottón
ma 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Nem. A volt általános iskolás osztálytarsaim akik idioták voltak, vagy akik bunkók voltak, vagy akik gyengébb képességűek voltak, azok 30 év elteltével akarmilyen külsővel is de megragadtak a 14 éves szinten. At idiota ma is ugyanolyan idióta, a bunkó ma is bunkó ember, a gyengébb képességű gyerekei meg kisegítőbe jàrnak ma.

Mindegyik elvált..

ma 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A főcímben is benne van "családi pótlék/Kindergeld"

ma 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
68%

haveeeer :D há múltkor leírtam.

Na mondok mégegyet. Volt egy csaj, aki semmibe nézett. Nem voltam egy szőke herceg sosem. Mindig ilyen rosszarcú csávókkal jött össze.

Egyik alkalommal, megláttam az lakóház tövében, mert pont arrajárta, az akkori pasija elkezdte ráncigálni meg ordítozni vele.. Na több se kellett.. Odamentem azt úgy telibe pofán vertem, hogy még a kezem is belefájdult. Elesett, aztán csak döbbenten nézett a földről. Mondtam neki hogy na takarodjál innen, mert ott maradsz!

A srác elfutott.

A csajt meg megvigasztaltam megnyugtattam. Adtam neki vizet. Hazakísértem stb. Mint egy hős lovag szépen elköszöntem tőle az ajtajánál. Telik múlik az idő egyszercsak rámír, hogy nem akarok vele összefutni mert meg szeretné köszönni mégegyszer személyesen is. Mondom jó. Taliztunk.

Aztán utána még egyszer, meg mégegyszer meg mégegyszer végül összejöttünk.

Tessék.

ma 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!