Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat 24 éves pasi és 36 éves nő között?
Ez mindig a feleken múlik,csak éppen nincs két egyforma kapcsolat, és van akinél működik, van akinél nem.
Volt olyan kapcsolatom, amiben nagy volt a korkülönbség, épp vasárnap döntöttem úgy,hogy ebből elég volt. Én vagyok az idősebb, és a ferfi. Az volt a baj, hogy ez ilyen se veled, se nélküled kapcsolat volt. Évek óta ismertem amúgy,mert együtt dolgoztunk, de rettentő hangulatember is,meg úgy éreztem mintha szégyelne. Nagyon nem is akart sehova eljönni velem. Az anyjával lakik, és voltak olyanok, hogy pl az apjával én soha nem találkoztam,miközben a korábbi pasijait már 1-2 hét után elvitte hozzá. Úgy döntöttem, hogy jobb egyedül.
40 évesen egy pali még lehet fiatalos zömében, de egy 52 éves nő már olyan, mint egy centrifugából kiszedett kezeslábas. Lóg rajta minden.
A modoráról nem is beszélve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!