Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha férfi levegőnek néz mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férfi levegőnek néz mert megharagudott mit tegyek ? Tudom hogy oda van értem érzem is 22L ő 36F

Figyelt kérdés
nov. 19. 17:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon büszke jellem vagyok nem akarok behódolni neki
nov. 19. 17:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén...
nov. 19. 17:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom hogy oda van értem érzem is".

Nem, nincs oda érted, mivel levegőnek néz.

Ha levegőnek néz, akkor ne zavard meg benne, keress olyat, aki nem néz annak.

nov. 19. 17:04
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Neked tényleg egy olyan emberke kell, aki meglett férfi létére úgy viselkedik, mint egy hisztisebb típusú tiniliba? Ahelyett, hogy megbeszélné, ha gondja van, játssza a haragszomrádot?
nov. 19. 17:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kislány vagy még neki. Szimplán csak tesz rád... Sztori nélkül én ennyit tudok mondani látatlanban.
nov. 19. 17:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez jött le, mint amit az #5 írt.

Meglett férfi ember létére egy 22 évesben a kislányt látja, nem egy potenciális partnert. Ami valljuk be, ez a normális.

nov. 19. 17:45
 7/13 anonim ***** válasza:
A büszkeség negatív érzelem... Fejleszd magad!
nov. 19. 17:58
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Lényeges info, hogy miért haragudott meg. Ha jogosan, akkor kérj bocsánatot. Ha utána is ignorál, akkor meg hagyjad.
nov. 19. 18:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz behódolni neki akkor miért nem hagyod békén?
nov. 19. 18:04
 10/13 A kérdező kommentje:
Én békén hagyom ő közeledik próbálkozik megbántottam és azóta levegőnek néz próbálok az eszemre hallgatni elnyomni az érzéseimet de igazatok van a korkülöbség is nagy kislány vagyok hozzá
nov. 19. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!