Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfi levegőnek néz mert megharagudott mit tegyek ? Tudom hogy oda van értem érzem is 22L ő 36F
Figyelt kérdés
ma 17:00
1/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon büszke jellem vagyok nem akarok behódolni neki
ma 17:03
3/9 anonim válasza:
"Tudom hogy oda van értem érzem is".
Nem, nincs oda érted, mivel levegőnek néz.
Ha levegőnek néz, akkor ne zavard meg benne, keress olyat, aki nem néz annak.
4/9 anonim válasza:
Neked tényleg egy olyan emberke kell, aki meglett férfi létére úgy viselkedik, mint egy hisztisebb típusú tiniliba? Ahelyett, hogy megbeszélné, ha gondja van, játssza a haragszomrádot?
5/9 anonim válasza:
Kislány vagy még neki. Szimplán csak tesz rád... Sztori nélkül én ennyit tudok mondani látatlanban.
6/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez jött le, mint amit az #5 írt.
Meglett férfi ember létére egy 22 évesben a kislányt látja, nem egy potenciális partnert. Ami valljuk be, ez a normális.
7/9 anonim válasza:
A büszkeség negatív érzelem... Fejleszd magad!
8/9 anonim válasza:
Lényeges info, hogy miért haragudott meg. Ha jogosan, akkor kérj bocsánatot. Ha utána is ignorál, akkor meg hagyjad.
9/9 anonim válasza:
Ha nem akarsz behódolni neki akkor miért nem hagyod békén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!