Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges férfit találni amolyan egymás sebeit nyalogató, "komolytalan" kapcsolatra?
Lehet.
Írj, lássuk, tudjuk-e ezt egymásnak megadni.
Budpesti férfi
Szerinted jó alap ez egy stabil kapcsolathoz?
Amiket leírtál szerintem csak rövid távon tud müködő "kapcsolat" maradni. Mintha azért lennél valakivel, hogy legyen valaki és amúgy minden mindegy..
En mar mindent megtennék azért hogy kapjak ölelést egy lánytól.
3 éve nem öleltek meg.
F
Az alapvető probléma, hogy szeretethiányod van, vagyis saját magadat nem tudod szeretni és ezt mástól várod. Sajnos ezt mástól sem fogod megkapni, mivel az alapvető, hogy saját magunkat szeressük.
Mindezt egy szintén szeretethiányos embertől várod el. Aki szintén üres az nem fog tudni adni.
Ez egy önámítás.
Voltam ilyen személlyel kapcsolatban, mindent kaptam tőle csak valódi szeretetet nem. Mímelni lehet a szeretetet, de hosszú távon aki üres és nem akarja magát rendbe tenni az csak ártani és rombolni fog, nem pedig építeni.
Nem vagyok aszexuális, csak jelenleg az intimitás egyéb formái jobban hiányoznak az életemből, mint a szex. Az érintés a domináns szeretetnyelvem, ha ez mond valamit. A lehető legkedvezőbb távoli kimenetele lehetne egy ilyen viszonynak az, ha idővel teljes értékű párkapcsolattá nőné ki magát, mindenféle testiséggel, közös jövőtervezéssel stb. De mindez alapvetően nem célja egy olyan kapcsolatnak, amilyet leírni próbáltam, annak az elsődleges célja az, hogy adjunk egymásnak sok szeretetet, tehát egy elmélyült barátság plusz érintéssekkel, sok-sokkal. Ezek között az érintések között nem kötelező jelleggel szerepelhet akár a szex is, azért írtam, hogy "hébe-hóba", hogy mindenki számára világos legyen, hogy nem szexkapcsolatot keresek alapvetően, más dolgok fontosabbak a számomra, de ettől függetlenül ha kialakulna a megfelelő szintű szeretet és bizalom, nem lenne ellenemre, hogy szeretkezzek azzal, aki ennyire közel áll hozzám. Tartana addig, ameddig fenntartható.
Így, ebben a formában ez elfogadható az itteni férfiak egy kicsi töredékének? Akik nem belemanipulálni akarnak egy szimpla szeretői viszonyba, ami csak a dugásról szól, hanem a nő személyét, "lelkét" szeretnék megismerni, ahhoz akarnak közel kerülni, a többi pedig majd adja ebből magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!