Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kulonbseg egy kapcsolatra eretlen "fiu" es akozott, aki mar nem szereti (annyira) a parjat?
Ertem ugy, hogy hogy lehet meglatni a kulonbseget? Sokan vannak bizonytalan kapcsolatban ahol a srac "nem biztos az erzeseiben", "elbizonytalanodott a kapcsolatukban" stb... ez kb akkor tortenik amikor valami komoly dologrol szeretne a masik fel beszelni...
En is voltam igy es nem tudtam eldonteni, igazabol maig nem tudok rajonni, hogy mar nem szeretett (elegge) vagy csak siman eretlen egy komoly kapcsolatra?
Komolyan? :D Ertem.... mondom, hogy en nem ertek ehhez, ezert kerdeztem :D
Viszont sok olyat is olvastam, hogy szerette a csajt de egyszeruen keptelen volt kompromisszumokra ....
Az egyértelmű különbség annyi, hogy aki már nem szereti a párját, az a végén feladja, vagy a végén hanyagolja a párját.
Míg aki éretlen hozzá, az egész végig az lesz a kapcsolatban és úgy is áll hozzá. Max akkora a szerelem, hogy neked nem esik le a dolog. Csak a végén.
Hat a volt baratomnal mar az elejen feltuntek dolgok amik szamomra nem voltak "normalisak" de betudtam annak, hogy o meg kicsit eretlen hiaba 25. En 26 vagyok de en mar sokkal elorebb tartok mint o. O megragadt egy tinedszer szintjen mig en mar lassan csaladot szeretnek... Vele nem csak hogy nem haladt semmi, d viesszafejlodott minden par ev utan amit fajo szivvel lattam be es vege lett.
Szoval ezt igazabol az elejen nem igazan latja az ember gondolom :O
Igy nehez komoly embert talalni, ha akkor derulnek ki dolgok amikor mar szerelmes az ember :D
Tapasztalatot nem mások beszámolóiból fogsz szerezni! Sajnos így nem lehet.
De arra van nagyon jó tippem, hogy ki az aki mellett érdemes lecövekelni!
Tudom, hogy nem masoknak a velemenye, tapasztalata alapjan kell donteni valaki mellett de Szivesen fogadok akarmilyen tanacsot, tapasztalatot ami segit minimalisan is "tisztan latni" :)
Mondjuk igaz, en magam is tanultam az esetbol de ha az ember szerelmes akkor azok a "fura dolgok" nem is nagy dolog csak kesobb amikor nem valtozik semmi.
2 biztos dolgot tudok mondani, ami ha működik, akkor jó lehet a kapcsolat.
1. Jó és őszinte kommunikáció. Ezt úgy kell érteni, hogy BÁRMIT megkérdezhetsz tőle és a téged foglalkoztató dolgokat elmondhatod. Ha nem érzi kényelmetlenül magát azért, mert rákérdezel, hogy mik a jövőbeli tervei, kik tetszenek neki stb. És e sem érzed úgy, hogy megbántanád, ha rákérdeznél kényes dolgokra. Felszabadultan és kötetlenül tudtok beszélgetni bármiről az nagyon jó jel. És persze meg tudjátok beszélni a dolgaitokat. Mindig vannak félreértések, gondok, de ezen túl lehet lépni, fejlődni stb.
2. Képes áldozatokat hozni kettőtökért. Amikor a havert választja helyetted. Fontosabb anyuka nálad. A hobbi nálad. Az nem jó. Nem baj ha egy férfi szereti a szüleit, él a hobbijának, vannak barátai, de mindenre kell idő. És ha te utolsó vagy a sorba, akkor nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!